Live acumObservator 13 Weekend
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Dramă la Liceul Pedagogic din Drobeta-Turnu Severin. Un profesor de educaţie fizică a fost găsit fără suflare chiar în sala de sport a şcolii

Dramă la Liceul Pedagogic din Drobeta-Turnu Severin. Un profesor de educaţie fizică a fost găsit fără suflare chiar în sala de sport a şcolii. Colegii dascălului spun că bărbatul era destul de retras, dar devotat profesiei. Şi nu s-au gândit nicio clipă că va recurge la gestul extrem.

Dramă la Liceul Pedagogic din Drobeta-Turnu Severin. Un profesor de educaţie fizică a fost găsit fără suflare chiar în sala de sport a şcolii. Colegii dascălului spun că bărbatul era destul de retras, dar devotat profesiei. Şi nu s-au gândit nicio clipă că va recurge la gestul extrem.

În trecut, profesorul ar fi mai încercat să încheie socotelile cu viaţa, însă de fiecare dată a fost oprit la timp.

Bărbatul de 50 de ani era profesor de sport la unul dintre cele mai bune colegii din oraș. Ieri după-amiază, dascălul a avut, la un moment dat, o oră liberă. Atunci, cred colegii, că s-ar fi petrecut nenorocirea. Profesorul a intrat în sală, a încuiat ușa şi a recurs la gestul extrem.

Când a văzut că nu ajunge acasă şi nu răspunde nici la telefon, soţia dascălului a mers la liceu să vadă ce se întâmplă. Tot ea a fost cea care l-a descoperit pe bărbat fără suflare şi a chemat imediat ambulanţa. În zadar s-au chinuit medicii să-l îl aducă pe dascăl la viaţă. Era deja prea târziu.

Conducerea liceului spune că dascălul era apt medical pentru a profesa. Anul acesta, însă, bărbatul și-a pierdut tatăl şi s-ar fi aflat încă în stare de şoc. Acum, polițiștii trebuie să stabilească exact în ce împrejurări s-a produs tragedia.

Recomandari