Antena Căutare

Dramă la Liceul Pedagogic din Drobeta-Turnu Severin. Un profesor de educaţie fizică a fost găsit fără suflare chiar în sala de sport a şcolii

Dramă la Liceul Pedagogic din Drobeta-Turnu Severin. Un profesor de educaţie fizică a fost găsit fără suflare chiar în sala de sport a şcolii. Colegii dascălului spun că bărbatul era destul de retras, dar devotat profesiei. Şi nu s-au gândit nicio clipă că va recurge la gestul extrem.

Dramă la Liceul Pedagogic din Drobeta-Turnu Severin. Un profesor de educaţie fizică a fost găsit fără suflare chiar în sala de sport a şcolii. Colegii dascălului spun că bărbatul era destul de retras, dar devotat profesiei. Şi nu s-au gândit nicio clipă că va recurge la gestul extrem.

În trecut, profesorul ar fi mai încercat să încheie socotelile cu viaţa, însă de fiecare dată a fost oprit la timp.

Bărbatul de 50 de ani era profesor de sport la unul dintre cele mai bune colegii din oraș. Ieri după-amiază, dascălul a avut, la un moment dat, o oră liberă. Atunci, cred colegii, că s-ar fi petrecut nenorocirea. Profesorul a intrat în sală, a încuiat ușa şi a recurs la gestul extrem.

Când a văzut că nu ajunge acasă şi nu răspunde nici la telefon, soţia dascălului a mers la liceu să vadă ce se întâmplă. Tot ea a fost cea care l-a descoperit pe bărbat fără suflare şi a chemat imediat ambulanţa. În zadar s-au chinuit medicii să-l îl aducă pe dascăl la viaţă. Era deja prea târziu.

Conducerea liceului spune că dascălul era apt medical pentru a profesa. Anul acesta, însă, bărbatul și-a pierdut tatăl şi s-ar fi aflat încă în stare de şoc. Acum, polițiștii trebuie să stabilească exact în ce împrejurări s-a produs tragedia.

O mireasă a murit cu puțin timp înainte de a se căsători, în timp ce mirele o aștepta în biserică! Simptomele pe care le... Incendiu de proporţii într-o localitate din Neamţ. Trei case şi două anexe au ars aproape în totalitate - VIDEO...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Filme noi care apar în luna aprilie 2023. Producții pe care nu trebuie să le ratezi
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x