Antena Căutare

O elevă de 15 ani, dispărută fără urmă! Părinții disperați imploră ajutor: "este viața și inima mea"

O mamă din Reșița își caută cu disperare fiica de 15 ani și jumătate, care a dispărut de 2 zile. Potrivit spuselor mamei, fata a pleat de acasă spre școală, adică drumul normal, dar nu s-a mai întors niciodată.

Elevă dispărută de acasă de două zile! Părinții imploră ajutorul tuturor persoanelor care au văzut-o pe Alexandra: "Sunt o mamă disperată care își caută copilul! Ea este viața și inima mea". Haideți să o găsim împreună

O mamă din Reșița își caută cu durere fiica de 15 ani și jumătate, care a dispărut de două zile. Potrivit spuselor mamei, fata a pleat de acasă spre școală, adică drumul normal, dar nu s-a mai întors niciodată.

Mama sa, Claudia Gina Preda, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care cere ajutorul tuturor pentru găsirea copilei sale: ”Sunt o mamă disperată care își caută copilul – Alexandra.. A dispărut de ieri dimineață… este viața și inima mea. Vă implor ajutati-mă să o găsesc. Telefonul meu pentru orice informatie pe care o aveți..Zi sau noapte…0771017014”, a scris aceasta.

Potrivit observator.tv, femeia a declarat că fata are un iubit, motiv pentru care Alexandra nu a mai ajuns la școală de două săptămâni. Cu toate acestea, în situația dată, iubitul Alexandrei nu știe nimic despre ea și o caută cu disperare alături de părinți.

Citește și: Video. Bătaie cu răngi între două clanuri, în fața unui notariat din Reșița! Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă

"A plecat la şcoală, dar nu a ajuns la cursuri. Nu mergea de zile întregi. Nimeni de la şcoală nu m-a anunţat că ar lipsi. Sau că are absenţe. De două săptămâni nu se duce la cursuri. Află toate informațiile pe observator.tv.

Theresa May și-a dat demisia! Premierul britanic, în lacrimi în urma scandalului pe tema Brexit: ”Am făcut tot ce am put... Un bărbat din Galați a murit înjunghiat în piept, după ce intervenit într-un scandal. Imagini cu puternic impact emoțion...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x