Antena Căutare

E ALERTĂ! Nouă oameni au murit după ce au mâncat PORUMB FIERT ce fusese infestat

Este alertă sanitară în toată Europa. Nouă oameni au murit după ce au mâncat porumb congelat infestat cu listeria, o bacteriea care atacă, în principal, persoanele cu un sistem imunitar scăzut

Este alertă sanitară în toată Europa. Nouă oameni au murit după ce au mâncat porumb congelat infestat cu listeria, o bacteriea care atacă, în principal, persoanele cu un sistem imunitar scăzut.

Decesele au fost confirmate de Autoritatea europeană pentru Siguranţă Alimentară. ANSVSA a precizat că produsul cu probleme nu a ajuns în ţara noastră. Se crede că sursa contaminării ar fi o fabrică de ambalare a porumbului din Ungaria.

Compania a anunţat că a oprit producţia. 47 de cazuri de îmbolnăvire au fost raportate, în ultimii trei ani, în cinci ţări europene: Austria, Danemarca, Marea Britanie, Finlanda şi Suedia.

Se pare că bacteria a rezistat în ciuda repetatelor procese de curăţire şi dezinfecţie. Și medicii de la noi recomandă o atenție sporită cu privire la consumul a astfel de alimente.

COD RUTIER 2018. E OFICIAL! Ce se întâmplă cu RADARELE din această vară: Șoferii trebuie să afle... Halucinant! O angajată într-un centru de plasament, cercetată după ce a agresat copiii: ”Dă-le să zacă, să-ți știe de fr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x