Antena Căutare

Ea este românca ucisă în Italia, în parcarea unui supermarket, chiar de iubitul ei. Cum și-a justificat criminalul fapta odioasă: ”Mi-a cerut prea mulți bani în carantină!”

Românca ucisă în Italia este Mihaela, o tânără care trăia de 15 ani în Peninsulă. Iubitul ei este cel care i-a pus capăt zilelor, supărat că i-a cerut prea mulți bani în ultima perioadă.

Crima a avut loc în localitatea Cuneo, din nordul Italiei, ieri, după-amiază, în parcarea unui supermarket.

Camerele de supraveghere i-au suprins pe cei doi împreună la cumprături iar apoi în timp ce discută aprins în maşină. La scurt timp s-au auzit mai multe focuri de armă.

Potrivit anchetatorilor, criminalul a tras de mai multe ori asupra româncei. Femeia nu a avut nicio şansă. Două dintre gloanţe au nimerit-o în piept. Un altul ar fi ricoşat şi l-a rănit pe criminal la o mână.

Româncă de 44 de ani, ucisă cu patru focuri de armă, în parcarea unui supermarket din Italia. Femeia n-a avut nicio șansă de supraviețuire

Un angajat al supermarketului este cel care a alertat poliţia, după ce a auzit împuşcăturile. Criminalul i-a aşteptat pe poliţişti în maşină, lângă trupul neînsufleţit al femeii.

S-a predat imediat agenţilor noştri. Bărbatul, care a deschis focul, a folosit un pistol pe care şi-l cumpărase cu câteva zile, în mod legal, pentru că avea un pemis de port-armă obţinut în mod legal.

Agresorul a recunoscut în faţa carabinierilor că a comis crima. Le-a spus că e fost militar şi că a ucis-o pe romncă pentru că i-a cerut mulţi bani pe perioada carantinei.

Mihaela locuia în Italia de 15 ani, unde a lucrat ca îngrijitoare pentru bătrâni şi chelneriţă. Potrivit martorilor, pe asasin îl cunoştea de aproximativ doi ani, iar acesta obişnuia să îi cumpere flori de câte ori o vizita.

”Ultima dată i-a cumpărat orhidee, i le-a dus acasă, apoi i-am văzut la plimbare, au trecut pe aici.”, a mărturisit un vecin.

Un tânăr și-a omorât tatăl și a transmis totul live, pe Zoom! Douăzeci de persoane au privit

Potrivit presei italiene criminalul a crescut într-un orfelinat, unde au fost mai multe anchete de pedofilie şi abuz.

Criminalul se află acum în spital, sub pază. Dacă va fi găsit vinovat, riscă să stea după gratii până la 21 de ani.

Coșmarul bătrânei bătute de fiică a durat mai bine de un an de zile. Cum explică vecinii comportamentul fiicei: ”A rămas... Cum pot fi refolosite măștile de protecție. Medicul Alexandru Rafila, noi lămuriri: ”Trebuie spălate și călcate bine!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x