Antena Căutare

Echinocțiul de toamnă 2019. Când se termină oficial vara și cum ne influențează acest fenomen

Pământului, soare și orbita au patru poziții cheie : două echinocții și două solstiții . Mai precis, solstițiul de iarnă, echinocțiul de primăvară, solstițiul de vară și echinocțiul de toamnă. Echinocțiul de toamnă 2019 are loc are loc pe 23 septembrie, la ora 10.50. Află cum ne influențează trecerea în zodia Balanță.

Pământului, soare și orbita au patru poziții cheie : două echinocții și două solstiții . Mai precis, solstițiul de iarnă, echinocțiul de primăvară, solstițiul de vară și echinocțiul de toamnă. Echinocțiul de toamnă 2019 are loc are loc pe 23 septembrie, la ora 10.50. Află cum ne influențează trecerea în zodia Balanță.

Punctele orbitei unde pământul coincide cu capetele axei minore se numesc echinocții . Atunci are loc începutul primăverii și sfârșitul toamnei. Echinocțiile sunt zilele anului în care ziua și noaptea durează la fel, așa că luni ambele vor fi echivalate.

Este necesar să rețineți că solstițiile și echinoxii sunt diferite în emisfera nordică și în sud , deoarece în timp ce într-una este vară, în cealaltă este iarnă și invers.

Echinocțiul de toamnă 2019. Când se termină oficial vara și cum ne influențează acest fenomen

23 septembrie - intrăm în zodia Balanță

Începând cu 23 septembrie intrăm în zodia Balanță, zodie ce aduce tuturor nativilor zodiacului un tip nou de energie ce favorizează gândirea profundă și meditația, o energie pozitivă.

Balanța, așa cum îi spune și numele, este un semn al echilibrului. Influența acestei zodii se va simți puternic pe tot parcusul toamnei, mai ales în momentele în care avem de cântărit unele situații. Este un moment prilenic pentru a lua decizii și eventuale noi angajamente, fie ele în plan personal sau profesional. Poate și din acest motiv, este o perioadă excelentă pentru nunți, un angajament pe viață.

Citește și: Ne pregătim să trecem la ora de iarnă! Când se schimbă ora în România!

Constanţa: Opt percheziţii într-un dosar legat o operaţiune de tranzit vamal ce viza un transport de ţigări. Acestea au ... DNA: Şeful DRPCIV Giurgiu, acuzat de zece infracţiuni de luare de mită; acesta cerea între 50 şi 300 de euro pentru înma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x