Antena Căutare

Echipaje de pompieri din Timiş şi Arad caută un cioban care a sunat la 112, acuzând dureri de cap şi stare de leşin

”În jurul orei 10.42, o persoană de sex masculin (presupus cioban) a sunat la 112, acuzând dureri de cap şi stare de leşin. În timpul convorbirii cu operatoarea 112, acesta nu a mai comunicat, linia rămânând deschisă. Cu ajutorul aplicaţiei Cord Com s-a determinat raza de acţiune”, a transmis ISU Timiş. Pompierii presupun că bărbatul este inconştient şi au demarat căutările.

Mai multe echipaje de pompieri din judeţele Timiş şi Arad participă, joi, la căutarea unui cioban care a sunat la 112, acuzând dureri de cap şi stare de leşin. În timpul apelului, bărbatul nu a mai comunicat cu operatoarea, linia rămânând deschisă.

”În jurul orei 10.42, o persoană de sex masculin (presupus cioban) a sunat la 112, acuzând dureri de cap şi stare de leşin. În timpul convorbirii cu operatoarea 112, acesta nu a mai comunicat, linia rămânând deschisă. Cu ajutorul aplicaţiei Cord Com s-a determinat raza de acţiune”, a transmis ISU Timiş.

Pompierii presupun că bărbatul este inconştient şi au demarat căutările.

ISU Timiş a solicitat şi ajutorul colegilor din Arad, fiind trimise şi echipaje din acest judeţ pentru a participa la căutări, zona în care se presupune că ar fi bărbatul fiind la limita dintre cele două judeţe.

La căutări participă mai multe echipaje de pompieri, inclusiv câini salvatori şi un elicopter SMURD.

Sursa : news.ro

Furtuna violentă care a lovit Grecia, provocată de un ciclon mediteranean! Avertismentul lansat ANM: ”Mare atenție la li... Două persoane au murit după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren, în județul Cluj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x