El este Cosmin, tânărul suspectat că și-a ucis iubita în apropierea Catedralei Metropolitane din Timișoara

 

Cosmin Titiș, tânărul în vârstă de 31 de ani care și-ar fi ucis, cu sânge rece, iubita în parcul din spatele Catedralei Mitropolitane din Timişoara, a fost prins în apropiere de calea ferată, încercând, probabil, să urce într-un tren.

Surse judiciare au declarat că bărbatul a fost prins în zona Pădurii Verzi, în apropiere de calea ferată, şi că, probabil, acesta intenţiona să urce într-un tren.

Tânăra de 20 de ani a fost înjunghiată, vineri, în parcul din centrul Timişoarei şi a fost transportată în stare gravă la Spitalul Muncipal, unde a murit.

Potrivit unor surse judiciare, tânăra a fost înjunghiată în parcul aflat în spatele Catedralei Mitropolitane din Timişoara. Victima a fost transportată în stare gravă la Spitalul Muncipal, unde a murit.

Sursele citate susţin că, potrivit primelor informaţii, tânără ar fi fost înjunghiată de fostul său concubin, în vârstă de 31 de ani. Cei doi tineri erau din Lupeni, judeţul Hunedoara.

Agresorul a fugit imediat după comiterea faptei, astfel că, la ora transmiterii ştirii, poliţiştii sunt în căutarea lui.

Sursa: Mediafax, Renașterea Bănățeanăfacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI