Căutare Live

Examene 2020: Cum va fi vremea în săptămâna Bacalaureatului 2020

Examene bacalaureat 2020. Pentru perioada 22-29 iunie, săptămâna în care are loc Bacalaureatul scris 2020, ANM estimează vreme frumaosă în majoriattea regiunilor din țară, doar pe alocuri precipitații neînsemnate cantitativ.

Examene 2020: Cum va fi vremea în săptămâna Bacalaureatului 2020

În săptămâna 15 - 22 iunie, vremea îşi revine, temperaturile medii ale aerului vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări, în toate regiunile.

Ultima săptămână a primei luni de vară, săptămâna BACALAUREATULUI 2020, aduce vreme mai bună, în perioada 22 - 29 iunie vor fi temperaturi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această săptămână vor fi deficitare în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în zonele intracarpatice. Ne vom bucura de vreme bună și soare, precipitațiile se vor regăsipe arii extrem de mici și neînsemnate cantitativ.

Vara extremelor metoeorologice

Examene 2020: Cum va fi vremea în săptămâna Evaluării Naționale. Directorul ANM a anunțat că ar putea urma o vară a extremelor meteorologice

În România nu excludem să avem o vară a extremelor meteorologice.

„La acest moment pare o lună de vară ușor mai caldă decât în mod obișnuit, să nu uităm că luna iunie anului 2019 a fost cea mai caldă lună din istoria măsurătorilor meteorologice. Și pentru că mă întrebați de vară, în România nu excludem să avem o vară a extremelor meteorologice. Fenomene meteorologice extreme. Practic, aceste alternanțe de perioade mai calde, urmate de perioade în care fenomenele extreme să fie prezente pentru că luna iunie este cea mai bogată lună în precipitații a anului și cea mai instabilă lună a verii și a anului”, a spus directorul ANM, Elena Mateescu.

Calendarul examnelor de BACALAUREAT 2020

Calendar BAC 2020 – probele orale

  • 9 – 10 iunie 2020 – Evaluarea Competențelor lingvistice de comunicare orală în Limba română – proba A
  • 11 – 12 iunie 2020 – Evaluarea Competențelor lingvistice de comunicare orală în Limba maternă – proba B
  • 15 – 17 iunie 2020 – Evaluarea Competențelor digitale – proba D
  • 18 – 19 iunie 2020 – Evaluarea Competențelor lingvistice într-o limba de circulație internațională – proba C

Calendar BAC 2020 – probele scrise

  • Calendar BAC 2020 – probele scrise 22 iunie 2020 – Limba și literatura română – proba Ea) – examen scris
  • 23 iunie 2020 – Limba și literatura maternă – proba Eb) – examen scris
  • 24 iunie 2020 – Proba obligatorie a profilului – proba Ec) – examen scris
Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... În Timiş, peste 100.000 de angajaţi au intrat în şomaj tehnic din cauza pandemiei de coronavirus, însă, de la începutul ...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri