Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

„Copilul a vrut să fie omorât de mine!” Explicații halucinante date de tatăl care și-ar fi ucis propriul copil. Trupul băiețelului a zăcut ore în șir în mașina părintelui

Ultimele clipe din viața băiatului de doar opt ani, care ar fi fost înjunghiat în piept și ucis de propriul tată, au fost cumplite! După ce a fost prins de polițiști, presupusul criminal a făcut o mărturisire tulburătoare.

Explicații halucinante date de tatăl care și-ar fi ucis propriul copil

Momente dramatice, după ce polițiștii l-au găsit pe Takacs Gyorgy, bărbatul suspectat că și-a ucis copilul și i-a abandonat trupul pe bancheta din spate a mașinii sale. Înainte să fie prins, Takacs a scos un cuțit și a încercat să se sinucidă în fața oamenilor legii.

Bărbatul a fost imobilizat și transportat de urgență la spital, unde a fost stabilizat.

Potrivit Adevărul, suspectul nu a fost încă audiat, oficial, dar poliţiştii au încercat să vorbească cu el. „Era de pe altă lume” - aşa descriu surse din rândul anchetatorilor starea psihică a bărbatului.

„Copilul a vrut să fie omorât de mine”

Takacks, taximetrist de meserie, i-a șocat pe anchetatori în momentul în care a declarat că, de fapt, fiul său i-a cerut să îl ucidă. Surse din rândul anchetatorilor au arătat că unul dintre posibilele motive ale crimei ar fi răzbunarea pe fosta soţie, care şi-a refăcut viața alături de un alt bărbat, în condiţiile în care e Takacs Gyorgy ar fi iubit-o încă.

Potrivit poliţiştilor, în 26 iulie o femeie din Cluj-Napoca a depus o sesizare cu privire la faptul că fiul ei de 8 ani nu a revenit la domiciliu, deşi, conform înţelegerii, tatăl acestuia trebuia să-l aducă la domiciliul stabilit în seara zilei de 25 iulie.

Trupul fără suflare al băiatului a fost găsit, marți, pe bancheta din spate a mașinii pe care o conducea tatăl său. Copilul a fost înjunghiat în piept.

Tatăl copilului a plecat în vacanță cu cel mic, timp în care i-a scris mesaj soției lui că nu își va mai vedea niciodată copilul.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro