Antena Căutare

Facturile la intretinere, o povara pentru romani. De ce se scumpeste gigacaloria

Facturile la intretinere sunt cea mai mare temere a romanilor cand incepe sezonul rece. Radu Opaina, presedintele Federatiei Asociatiilor de Proprietari din Romania, a fost invitat la Neatza cu Razvan si Dani, unde a raspuns la toate intrebarile legate de facturile la caldura.

In fiecare toamna, pretul gigacaloriei creste, fapt pentru care din ce in ce mai multi romani se debranseaza si aleg alte metode de incalzire a locuintei, adesea periculoase.

In topul celor mai scumpe orase, se afla braila, cu 400 de lei pe gigacalorie. Pe locul doi se claseaza Constanta, cu 330 de lei pe gigacalorie, urmat de Mangalia.

Cel mai ieftin pret al gigacaloriei, de 80 de lei, se inregistreaza in Beius. Aici, datorita resurselor energetice alternative, precum apa termala sau panourile solare, cetatenii platesc cel mai putin la intretinere, in lunile de iarna.

A inceput sezonul reducerilor in marile magazine!... Un afacerist roman, fost angajat al MApN si ex-iubit al Biancai Brad, arestat in Romania pentru terorism...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x