Antena Căutare

Un afacerist roman, fost angajat al MApN si ex-iubit al Biancai Brad, arestat in Romania pentru terorism

Un afacerist roman, fost angajat MApN si ex-iubit al Biancai Brad a fost arestat in Romania pentru o infractiune extrem de grava: ar fi aprovizionat Iranul cu accesorii pentru avioane si rachete. Barbatul va fi extradat in Statele Unite pentru terorism

Omul de afaceri Aurelian Fratila, fost angajat MApN si tatal fiului Biancai Brad, este acuzat de terorism de catre Statele Unite. Astfel, America a solicitat extradarea romanului, pentru a fi judecat peste Ocean. Curtea de Apel Bucuresti a admis cererea autoritatilor iar Fratila va fi judecat in SUA pentru terorism, intrucat a facut comert cu produse militare in Iran.

Echipamentele cu care facea comert sunt destinate industriei aeriene. Pot fi montate pe avioane civile sau militare. In mod normal, acestea nu pot fi exportate direct din SUA catre anumite tari ale Orientului Mijlociu. Aici intervenea romanul Aurel Fratila, care le importa in Romania, apoi in Iran.

Povestea incepe in 2006. Atunci, Fratila ar fi conspirat cu un general din fortele aeriene iraniene. Generalul i-ar fi cerut locotenentului roman sa-i aduca din Stalele Unite echipamente de ghidare pentru rachetele balistice. Fratila ar fi primit 70 de mii de euro, livrati intr-o banca romaneasca.

Afaceristul este cunoscut si pentru relatia pe care a avut-o cu actrita Bianca Brad si alaturi de care are un fiu, Luca, de sase ani si jumatate. In 2007, cei doi au trecut prin momente dramatice, in momentul in care Bianca a pierdut o sarcina cu doar cateva zile inainte de sarcina.

Foto: Hepta

Facturile la intretinere, o povara pentru romani. De ce se scumpeste gigacaloria... UPDATE! Spionaj cibernetic la nivel inalt in Romania. Patru tinte, atacate de o retea de hackeri rusi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x