Antena Căutare

Facturile la întreținere se triplează! Cât vor scoate românii din buzunare

Vești proaste pentru români! Guvernul Orban este acuzat că pregătește triplarea facturilor la întreținere!

Facturile la întreținere se triplează! Cât vor scoate românii din buzunare
Ce anunță primarul Capitalei, Gabriela Firea | sursa foto: stirilekanald.ro

Primarul Capitalei acuză Guvernul Orban că vrea să tripleze facturile la întreţinere prin eliminarea subvenţiilor pentru energie termică. Milioane de români ar putea fi afectaţi, spune Gabriela Firea!

Ministrul Energiei anunţă că va sprijini doar cazurile sociale. Îi transmite însă edilului că nimic nu o poate împiedica să suporte subvenţiile bucureştenilor din bugetul local.

Primarul general susţine că Guvernul ar vrea să interzică primăriilor să suporte subvenţionarea gigacaloriei pentru consumatorii casnici.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În Capitală, preţul gigacaloriei cu tot cu TVA este de 495,51 lei. Populaţia plăteşte numai 163,03 lei, diferenţa fiind suportată de Primărie. De subvenţie beneficiază toţi abonaţii sistemului public de încălzire, adică peste 1,3 milioane de români. Anul trecut, Primăria Capitalei a acordat subvenții de aproape 1 miliard lei pentru RADET.

În prezent, o persoană care locuiește într-o garsonieră în București plătește în jur de 100 de lei pe lună pentru agentul termic. Dacă Primăria nu ar mai acorda subvenția, atunci tariful s-ar tripla și ar ajunge la 300 de lei!

Ministrul energiei susţine că personale vulnerabile vor fi ajutate în continuare de stat. În acest sens, Executivul pregătește și o evaluare în perioada următoare.

Tichetele de masă, schimbare uriașă în 2020! Câți bani vor primi românii în fiecare lună... Noi măsuri pentru coronavirus. Persoanele care vin din China, pe la punctele de trecere a frontierei din Mehedinți, plas...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x