Antena Căutare

O pensionară a rămas fără agoniseala de-o viaţă după ce a fost păcălită pe internet. Un nigerian i-a furat 6.000 de euro

O pensionară din Iași de 67 de ani, fost medic, a fost păcălită de un nigerian de 32 de ani din București. Bărbatul a profitat de slăbiciunile bătrânei și i-a furat 6000 de euro.

O pensionară a rămas fără agoniseala de-o viaţă după ce a fost păcălită pe internet. Un nigerian i-a furat 6.000 de euro
O pensionară din Iași a fost păcălită cu 6000 de euro

Agoniseala de-o viață a fost pierdută în urma unui dialog cu un bărbat de 32 de ani. Nigerianul locuia în București și s-a prezentat ca fiind un investitor străin.

Totul a început în luna mai a anului trecut, atunci pensionara a început să se converseze cu nigerianul pe internet. Povestea bărbatului părea desprinsă din basme, acesta dorea să vină în România pentru a investi într-un centru de cercetare. În acest centru, pensionara urma să-și reia activitatea de medic dar nu înainte de a plăti 6000 de euro.

„În urma investigaţiilor s-a constatat faptul că, începând cu luna mai 2018, prin intermediul unei reţele de socializare, o femeie de 67 de ani ar fi intrat în contact cu persoane necunoscute care, în discuţiile purtate, s-ar fi prezentat sub diferite identităţi şi profesii nereale, apoi, ar fi indus-o în eroare în scopul de a-i remite bani”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

După ce poliția a început să cerceteze acest caz, s-a aflat că nigerianul păcălea și alte perfoane prin aceeași metodă. Nigerianul a fost arestat după ce poliția a strâns probele necesare.

„În urma percheziţiei, au fost ridicate mai multe materiale de probă, iar în baza probatoriului, la data de 3 decembrie, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Iaşi”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Citește și:

Sumă uriașă găsită lipită pe corpul unei femei, în Giurgiu! Polițiștii au rămas muți când i-au auzit explicația

Cutremur puternic în România, în noaptea de joi spre vineri! Ce magnitudine a avut... Este haos! Zeci de urși polari au invadat un sat! Toate activitățile publice au fost oprite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x