Antena Căutare

Fii solidar cu Antena 3! Ce trebuie să faci ca toată țara să vadă că ești alături de noi!

Mai sunt trei zile până la evacuarea Antena 1 și Antena 3 de către ANAF.

Mai sunt trei zile până la evacuarea Antena 1 și Antena 3 de către ANAF.

Postul de televiziune Antena 3, parte a grupului de presa Intact, condamnă acțiunea abuzivă din data de 15 februarie 2016 a Direcției Executări Silite Cazuri Speciale din cadrul ANAF, prin care s-a dispus evacuarea, în termen de cinci zile, a mai multor imobile, printre care și sediile celor cinci televiziuni ale grupului Intact.

Filmul descinderii ANAF la trustul Intact!

Fii solidar cu Antena 3!

Pe ultima pagină a Jurnalului Național de miercuri este o imagine dedicată Antenei 3. Dacă ne susțineți și sunteți solidari, cumpărați ziarul și decupați-o după marcaj. Lipiți imaginea undeva la vedere pentru a da mai departe mesajul!

Așa va arăta ultima pagină a Jurnalului Național de mâine

Dacian Cioloş, despre situaţia Antenei 3: "E o decizie judecătorească acolo și ANAF-ul s-a trezit fix acuma să o scoată"

Încercarea ANAF de a opri emisia pentru 5 televiziuni, urmărite zilnic de peste 10 milioane de oameni, sub pretextul unei executări silite, a fost dezbătută şi la Bruxelles.

Dacian Cioloş, despre situaţia Antenei 3: "E o decizie judecătorească acolo și ANAF-ul s-a trezit fix acuma să o sc... Marian Godină nu renunță! Cel mai iubit polițist din România anunță că mai are multe de spus!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x