Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Fiica lui Dincă reacționează la acuzațiile de proxenetism! Aceasta și-a pregătit armele de atac

Daniela Dincă este extrem de furioasă după ce în presă au apărut informații conform cărora aceasta se ocupă trafic de persoane. Cum nu există probe clare în acest sens, Daniela Dincă s-a decis să acționeze în consecință.

Daniela Dincă

Potrvit informațiilor oferite de jurnaliștii de la România TV, ea va merge astăzi la CNA. Sursa citată susține că este foarte posibil ca fiica lui Dincă să facă o reclamație cu privire la informațiile care sunt vehiculate despre ea.

Acuzațiile incendiare lansate de un om de afaceri

Fiica lui Gheorghe Dincă a a fost acuzată de un om de afaceri din Arad a acuzat-o că ar fi implicată în trafic de persoane şi că le-ar fi promis fete unor oameni de afaceri italieni dispuşi să depună mărturie. Ea a negat aceste informații și a promis că va veni cu precizări.

Omul de afaceri arădean Nicolae Cilan, fost angajat şi partener de afaceri al lui Giorgio Albiero, italianul cu care fiica lui Gheorghe Dincă a avut o relaţie de concubinaj şi afaceri, a susţinut că o ştie bine pe femeie, care le-a spus partenerilor săi de afaceri italieni că, dacă vor, le poate face rost de fete.

Recomandari