Antena Căutare

Film împotriva bullying-ului! Peste 5.000 de elevi au înțeles că hărțuirea nu e bună

Bullying-ul este o realitate dureroasă, dar pe care nu o putem evita! Şi nici nu mai merge să spunem tradiţionalul "Aşa sunt copiii, răi când sunt mici!"

Bullying-ul este o realitate dureroasă, dar pe care nu o putem evita! Şi nici nu mai merge să spunem tradiţionalul "Aşa sunt copiii, răi când sunt mici!" Copilul rău va deveni un adult cu un comportament agresiv, în timp ce puştiul umilit va fi marcat pe viaţă de anii în care a fost bătaia de joc a colegilor.

În videoclip apar elevii unui liceu din Oradea, poliţişti, magicieni, dar şi idoli ai tinerilor, baschetbaliştii de la CSM Oradea.

"Campania împotriva bullygului, să luăm atitudine" a fost lansată în primăvara acestui an. Iar de atunci, peste cinci mii de elevi au conştientizat că hărţuirea nu e deloc "cool".

Datele arată că din cei aproape 1 milion 300 de mii de copii cu vârste cuprinse între 11 şi 17 ani, un sfert dintre aceştia sunt umiliţi în public şi excluşi din grupurile colegilor. Iar 220 de mii dintre aceştia sunt bătuţi zilnic de către colegii de clasă.

Buzău: Peste 1.300 de cazuri de infecţii respiratorii înregistrate în ultima săptămână, de opt ori mai multe faţă de ace... Scandal într-o şcoală din Gorj! O profesoară este acuzată că și-a lovit un elev, în piept, cu un telefon mobil: „S-a rep...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Parteneri
Dovlecei umpluți cu legume și cușcuș. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x