Antena Căutare

Film împotriva bullying-ului! Peste 5.000 de elevi au înțeles că hărțuirea nu e bună

Bullying-ul este o realitate dureroasă, dar pe care nu o putem evita! Şi nici nu mai merge să spunem tradiţionalul "Aşa sunt copiii, răi când sunt mici!"

Bullying-ul este o realitate dureroasă, dar pe care nu o putem evita! Şi nici nu mai merge să spunem tradiţionalul "Aşa sunt copiii, răi când sunt mici!" Copilul rău va deveni un adult cu un comportament agresiv, în timp ce puştiul umilit va fi marcat pe viaţă de anii în care a fost bătaia de joc a colegilor.

În videoclip apar elevii unui liceu din Oradea, poliţişti, magicieni, dar şi idoli ai tinerilor, baschetbaliştii de la CSM Oradea.

"Campania împotriva bullygului, să luăm atitudine" a fost lansată în primăvara acestui an. Iar de atunci, peste cinci mii de elevi au conştientizat că hărţuirea nu e deloc "cool".

Datele arată că din cei aproape 1 milion 300 de mii de copii cu vârste cuprinse între 11 şi 17 ani, un sfert dintre aceştia sunt umiliţi în public şi excluşi din grupurile colegilor. Iar 220 de mii dintre aceştia sunt bătuţi zilnic de către colegii de clasă.

Buzău: Peste 1.300 de cazuri de infecţii respiratorii înregistrate în ultima săptămână, de opt ori mai multe faţă de ace... Scandal într-o şcoală din Gorj! O profesoară este acuzată că și-a lovit un elev, în piept, cu un telefon mobil: „S-a rep...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x