Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Camerele de supraveghere au surprins momentul când Emi Pian a fost ucis. Procurorii au refăcut ziua omorului

Procurorii au reușit să reconstituie pas cu pas filmul uciderii interlopului Emi Pian, după ce s-au folosit de imagini de pe camerele de supraveghere montate pe stâlpii din zona în care s-a produs omorul dar și tentativa de omor a criminalului.

Camerele de supraveghere au surprins momentul când Emi Pian a fost ucis

Captură video Digi 24

Filmul uciderii lui Emi Pian a fost refăcut. Toate detaliile se află în referatul de arestare preventivă prin care au fost încarcerați frații acestuia.

Filmul din ziua uciderii lui Emi Pian. Ce scriu procurorii

"La adresa din București, … sector 6, a fost organizat un joc de barbut, la care s-au strâns cca. 15-20 de persoane. În jurul orei în curte au început să vină mai mulți bărbați, întrucât urma să înceapă jocul de barbut, printre aceștia numărându-se și Emi Pian, însoțit de fiul acestuia Jocul de barbut s-a desfășurat în casă, fără a exista discuții aprinse sau alte conflicte.

Citește și:

Descoperire uluitoare la autopsia lui Emi Pian! Ce s-a găsit în sângele acestuia

În timpul jocului, între Gheorghe Richard Emanuel şi Mototolea Florin au apărut discuții legate de faptul că unul dintre participanții la jocul de barbut – Remus Mincă – datora bani atât victimei , cât şi inculpatului. Conflictul între aceştia doi din urmă ar fi fost generat de împrejurarea că respectivul îi restituise împrumutul cu prioritate lui Emi Pian, nu şi inculpatului Richard Emanuel Gheorghe.", spun surse pentru Gândul.

"Au ajuns după scurt timp au parcat în mijlocul străzii autoturismele de mai sus, una în spatele celeilalte. Au coborât din mașini, situația degenerând, culminând cu agresarea cu un cuțit de către a numitului și cu decesul acestuia din urmă la spital", mai scrie în referatul de arestare a fraților Pian

Camerele de supraveghere au surprins momentul când Emi Pian a fost ucis. Procurorii au refăcut ziua omorului

Filmul crimei. Ce au făcut Duduienii după ce au realizat că Emi Pian e mort

”S-a întors și a fugit, însă s-a împiedicat în dreptul porții imobilului , căzând pe trotuar. A fost ajuns repede din urmă de către Duduianu Vasile care a coborât din primul autoturism de culoare închisă și care i-a aplicat peste cap și corp lovituri cu un obiect contondent, posibil topor, precum și cu picioarele.

Citește și:

Florin Salam, amenințat cu moartea de clanul Duduianu: „Îi scot limba și o tai, îi tai tendoanele”

Concomitent, din autoturismul de tip break a coborât Duduianu Laurenţiu înarmat cu un obiect tăietor înțepător în mâna dreaptă, posibil cuțit, acesta apropiindu-se în fugă de Richard Emanuel și aplicându-i la rândul său mai multe lovituri peste corp, cu arma la care am făcut referire anterior, dar și cu picioarele", se arată în referatul de arestare.

Recomandari