Căutare Live

Fiul cel mic al lui Leo de la Strehaia a fost reținut de polițiști. Cum avea de gând „Afaceristul” să se îmbogățească de pe urma caniculei

Au vândut gunoi în loc de cărbuni, statui ieftine în loc de opere de artă şi ar fi dat bani grei ca să scape de dosare penale. Este povestea celor din familia lui Leo de la Strehaia. Azi-noapte, fiul său cel mic a fost vizitat de poliţişti.

Au vândut gunoi în loc de cărbuni, statui ieftine în loc de opere de artă şi ar fi dat bani grei ca să scape de dosare penale. Este povestea celor din familia lui Leo de la Strehaia. Azi-noapte, fiul său cel mic a fost vizitat de poliţişti. „Afaceristul din Strehaia” ar fi vrut să se îmbogăţească pe seama caniculei. Vindea aparate de aer condiţionat, pe care le-ar fi obţinut însă cu acte false.

Târziu în noapte, poliţiştii au organizat pentru fiul lui Leo de la Strehaia o surpriză. Au apărut chiar în momentul în care acesta încărca în maşină aparate de aer condiţionat. Vasile Marinel Mihai, cunoscut drept Ursu, a fost invitat la secţie.

În cătuşe a ieşit de la audieri şi prietenul lui. Sunt acuzaţi de înşelăciune. Ar fi pretins că reprezintă două societăţi comerciale şi au convins un importator să le livreze aparate de climatizare. Deloc ieftine. În total, peste 300 de mii de euro.

În ultimii ani, familia autointitulatului Prinţ al Ţiganilor a fost în mijlocul mai multor scandaluri. Chiar Leo de la Strehaia a fost reţinut după ce a convins un iubitor de artă din Statele Unite că deține o statuie din aur care i-a aparținut lui Mihai Viteazul. Se lăuda că „Zeiţa Soarelui” are 150 de kilograme de aur, valorează şapte milioane de dolari, dar el o vindea cu mai puţin de 100 de mii de dolari. Anchetatorii spuneau că, de fapt, „Zeiţa” nu era din aur, ci din tinichea. Şi valora cel mult 500 de dolari.

Într-un alt dosar penal a fost acuzat că a mituit un procuror cu un milion de euro, pentru a-şi scăpa rudele de probleme.

Şi mătuşa sa, autointitulată „Preşedintă a Romilor din Strehaia”, i-a surprins pe anchetatori cu o afacere deloc obişnuită. În 2011 a fost acuzată că vindea la o termocentrală gunoi în loc de cărbuni. Familie mare, probleme multe. De la acuzaţii de evaziune fiscală, la înşelăciuni cu maşini de lux.

De data asta, însă, fiul cel mic al lui Leo de la Strehaia şi-a petrecut noaptea după gratii.

Directorul general al FMI a demisionat din funcție... Admiși la universități de top, în mai puțin de 15 minute! Fără copii legalizate, fără stat la coadă. Ce condiții trebuie...
Parteneri
De ce te simți mereu obosită. Care este explicația experților
Catine.ro
Ultimele știri
x