Antena Căutare

Fiul lui Gheorghe Dincă, dispărut după ce a agresat mai mulţi jurnalişti, prins de poliţişti şi dus la audieri

Fiul lui Gheorghe Dincă, dispărut după ce a agresat, marţi, mai mulţi jurnalişti la ieşirea de la CNA, a fost prins şi dus la audieri.

Poliţia Capitalei a anunţat, marţi, că fiul lui Gheorghe Dincă, dispărut după ce a agresat mai mulţi jurnalişti, a fost prins şi dus la audieri.

Bărbatul este audiat la Secţia 2 Poliţie. Potrivit Poliţiei Capitalei, marţi, în jurul orei 15.00, un jurnalist a sesizat, printr-un apel la 112, faptul că el, precum şi alţi colegi din presă au fost loviţi de către un bărbat pe care doreau să-l intervieveze. Acolo s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 17, precum şi echipaj de prim ajutor.

"La acest moment persoanele vătămate sunt audiate şi, de asemenea, bărbatul reclamat ca agresor este căutat în vederea audierii. Cercetările se vor desfăşura sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5", arată sursa citată. Incidentul a avut loc la ieşirea de la CNA, unde fiul lui Gheorghe Dincă a mers împreună cu sora sa.

Sursa : news.ro

ANSVSA: Cadavrele oilor de pe nava eşuată în Portul Midia nu pot reprezenta o sursă de contaminare cu spori de antrax a ... Pericol de contaminare cu antrax, la Constanța? Autoritățile au dat verdictul oficial...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x