Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Răsturnare de situație în cazul uciderii lui Emi Pian. Fiul şi fratele spun că adevăratul criminal e liber: „Băiatul ăsta ne-a așteptat cu briceagul”

Epopeea morţi liderului clanului Duduienilor, Emi Pian, este departe de a se fi încheiat. La o săptămână de la omor, poliţiştii au făcut o singură arestare: nepotul lui Napi Rinu, şeful clanului rival. După ce şi-au îngropat liderul, Duduienii dezgroapă securea războiului.

Într-un interviu în exclusivitate pentru Observator, fiul şi fratele lui Emi Pian dezvăluie că adevăratul criminal e liber şi cer poliţiei să le facă dreptate.

În faţa unui tablou uriaş cu Emi Pian, în ziua în care liderul Duduienilor a fost condus pe ultimul drum, fiul şi fratele său au povestit, în exlusivitate pentru Observator, propria versiune asupra evenimentelor.

Citește și: Dublă tragedie în familia lui Emi Pian! Verișorul a fost găsit mort. Familia Duduienilor este la capătul puterilor

Fiul lui Emi Pian, dezvăluiri despre mortea liderului clanului Duduienilor

Ei susţin că erau într-un conflict mocnit de mai mulţi ani cu clanul condus de Napi Rinu. Iar uciderea lui Emi Pian ar fi fost premeditată.

"Totul a început acum 3-4 luni de zile, de când se juca barbut la Napi acasă, în Colentina. Am auzit foarte multe vorbe unde ar fi zis Napi că trebuie să mănânce bătaie tata, că tata trebuie să fie bătut", povestește Gabriel Duduianu, fiul lui Emi Pian.

Lupta s-a dat pe bani, spun ei. Mai exact, afacerile şi zonele de influenţă ale celor două clanuri s-ar fi suprapus.

Fiul și fratele lui Emi Pian cred că altul e criminalul interlopului

Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu, cunoscut drept "Richard", este principalul suspect din ancheta Poliţiei şi singurul arestat. Duduienii spun că tânărul de 26 de ani era pus pe scandal înainte să înceapă partida de barbut din Giuleşti, care i-a fost fatală lui Emi Pian.

Citește și:

Lovitură de grație în cazul uciderii lui Emi Pian! A cui era casa în care interlopul a fost înjunghiat. La mijloc sunt sume uriașe de bani

Duduienii nu cred că tânărul Richard l-a ucis pe Emi Pian. Susţin că a fost scos la înaintare pentru că are probleme medicale şiu nu va putea fi tras la răspundere. Mai mult, pariază pe faptul că adevăratul criminal e liber.

"Ei au fost de acord toţi, tu trebuie să îl aţâţi pe Emi, să te iei de Emi, trebuie să îl tai şi în caz de ceva tu l-ai tăiat. Dar ei au fost acolo, de ce au arestat o singură persoană? Au fost 11 oameni acolo. Ceilalţi 10 de ce nu sunt arestaţi?", spune Nicolae Bratu, fratele lui Emi Pian

Ancheta Poliţiei încă nu s-a încheiat. Abia ia avânt. De la prima oră a dimineţii, membri clanului Rinu s-au încolonat la audieri la Serviciul Omoruri din Capitală. Poliţiştii vor să stabilească firul evenimentelor care au culminat cu înjunghierea mortală a liderului Duduienilor. Fără succes deocamdată.

Recomandari