Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Floarea Leonida, de negasit. Ce spun vecinii despre fosta gimnasta

Floarea Leonida, devenita mai populara in ultimele zile decat in toata cariera de gimnasta, nu e de gasit. Numerele de telefon de pe site-ul bordelului unde lucreaza sunt gresite. Mobilul nu l-a mai deschis, iar vecinii s-au impartit in doua tabere. In vreme ce unii cred ca parintii stiau de noua meserie a fostei gimnaste, altii sunt convinsi ca, dupa cate sacrificii a facut in viata sportiva, nu s-ar fi apucat de prostitutie.

Pe gimnasta Floarea Leonida, vecinii o tin minte ca pe un copil care s-a ambitionat sa-si implineasca visele. "Cand lua 200 de grame in plus, urca si cobora pe scari va rog sa ma credeti ca vorbim de la om la om. Si ii curgea sange din nas ca sa ajunga si ea cineva pe puterile ei", Si a ajuns campioana europeana. A dat insa sportul pe prostitutie, in Germania.

Acum, Floarea Leonida nu este de gasit. Nu raspunde la niciun numar de telefon personal. Numerele de pe pagina de internet a bordelului sunt afisate eronat.
Parintii spun ca habar n-au avut ce face Floarea Leonida in Germania, desi unii vecini ii contrazic.

Dupa ce au fost descoperite fotografiile gimnastei Floarea leonida pe site-ul unui bordel din Germania, zvonurile au inceput sa curga. Unii spun chiar ca ar fi trait povesti de iubire cu mai multi fotbalisti romani.

Recomandari