Focuri de armă într-un cimitir din România! Un preot a sunat la poliție. Cum a pornit scandalul

 

Un polițist a folosit arma din dotare într-un cimitir din Moreni, județul Dâmbovița, după ce a fost agresat de un bărbat.

Polițistul a ajuns alături de alți oameni ai legii în cimitir după ce au fost alertați de un preot care a fost înjurat de doi scandalagii.

Un bărbat și fiul acestuia s-au luat la ceartă cu preotul în cimitirul din Moreni, iar preotul a sunat la 112. 

Polițiștii care au intervenit la fața locului au fost agresați de scandalagii.

„În timp ce încercau să-l imobilizeze pe bărbatul de 60 de ani, fiul acestuia, de 32 de ani, l-a agresat pe unul dintre polițiști. Aceștia au avut un comportament agresiv, au refuzat să se legitimeze și să fie conduși la sediul poliției. Fiind atacat din spate inițial, agentul de poliție a executat un foc de avertisment, în plan vertical, cu armamentul din dotare, fără a cauza victime sau pagube materiale, reușind imobilizarea celor doi agresori”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.

Mai multe echipaje de poliție au fost chemate la cimitir, iar cei doi bărbați au fost duși la sediul Poliției pentru audieri, potrivit libertatea.ro.

Cercetați pentru ultraj, indivizii se află la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Moreni pentru dispunerea unei măsuri preventive.  facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI