Antena Căutare

Frig și avertizări meteo de vreme rea! E cod galben de vânt puternic: Ce județe sunt vizate

Meteorologii au emis, joi, o avertizare nowcasting cod galben de vânt puternic, valabilă în următoarele ore, în județele Constanța și Tulcea.

Meteorologii au emis, joi, o avertizare nowcasting cod galben de vânt puternic, valabilă în următoarele ore, în județele Constanța și Tulcea.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), până la ora 15.00, în judeţele Constanţa și Tulcea se vor semnala intensificări ale vântului, cu viteze ce vor depăşi la rafală 65 km/h.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

Temperatura aerului va continua să scadă în majoritatea zonelor, dar cu precădere în jumătatea de sud-est unde vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit la sfârşitul lunii septembrie, informează ANM.

În majoritatea zonelor vremea va fi răcoroasă, iar în sud, în est şi în centru local va fi chiar rece pentru această perioadă din an; temperaturile maxime se vor încadra în general între 13 şi 19 grade, iar cele minime între -3...-2 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 11...12 grade pe litoral.

Cerul va fi parţial noros în sudul extrem şi în sud-vest şi mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în regiunile sud-estice, cu viteze de până la 55-60 km/h pe litoral. Izolat, în nord şi în centru se va produce brumă.

Începând cu ziua de sâmbătă, temperaturile vor începe să mai crescă, însă vremea rămâne răcoroasă pentru această perioadă a anului.

Angajații Agenţiei Europene a Medicamentului nu vor să muncească în România. 90% dintre aceştia ar demisiona... Elevii nu fac ore joi, 5 octombrie, însă vor participa la activităţi educative şi recreative...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x