Căutare Live

Galaţi: Bărbat prins când încerca să vândă droguri

Un bărbat din Tecuci, judeţul Galaţi, a fost surprins în flagrant în timp ce încerca să vândă droguri.

Bărbatul este bănuit că ar fi comercializat droguri de mare risc atât în Galaţi, cât şi în Vrancea.

Poliţiştii şi procurorii din Vrancea au fost cei care l-au surprins în flagrant delict pe bărbatul de 32 de ani, din municipiul Tecuci, în timp ce încerca să vândă două grame de cocaină.

Din cercetări a rezultat că gălăţeanul vindea droguri de risc şi mare risc pe care le procura din municipiul Bucureşti.

Clienţii erau tineri care plăteau 100 euro pentru fiecare doză achiziţionată.

Anchetatorii au descins la domiciliul traficantului şi au descoperit zeci de grame de cocaină, un minicântar electronic, 4.400 de lei şi 2.910 euro.

Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar asupra unui autoturism a fost dispusă măsura sechestrului asigurător.

Două persoane au fost duse la audieri la sediul D.I.I.C.O.T. Vrancea. Faţă de bărbatul de 32 de ani a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat vineri Tribunalului Vrancea, cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic şi consum ilicit de droguri de mare risc.

Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Cutremur atipic în România, vineri dimineață! Ce magnitudine a avut seismul?...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri