Antena Căutare

Garsonierele transfomate in apartamente cu doua camere, la mare cautare

Ce spuneti de o garsoniera cu doua camere? Dar de un apartament cu o camera si jumatate? Nu sunt jocuri de cuvinte, ci oferte concrete ale dezvoltatorilor imobiliari. Mai mult, reteta nu este inventata in Romania, ci se inspira din locuintele new yorkeze, mereu in lipsa de spatiu.

Desi initial apartamentul a fost gandit ca o garsoniera, la cererea clientilor, insa, locuinta a mai primit o noua camera, un dormitor. In schimb, a disparut balconul care a fost fiind asimilat de spatiul de locuit. La randul ei, bucataria a pierdut din spatiu si a devenit deschisa, pe un colt al sufrageriei. Poate parea un spatiu restrans, dar la un pret de 45.000 de euro, clientii nu se lasa asteptati.

Dupa moda de a face doua camere din una, a venit si conceptul de apartament de o camera si jumatate. Adica o garsoniera cu un plus de spatium, mic e drept, delimitat de restul incaperii.

Garsoniera cu mini camera are o suprafata similara primului apartament si un pret de 40.000 de euro plus TVA. Dezvoltatorul ofera in pret si mobila de bucatarie si cea din baie.

Inovatiile dezvoltatorilor au o explicatie foarte simpla. Loviti de austeritate, romanii gasesc cu greu bani pentru un apartament obisnuit cu doua camere. Asa ca se orienteza catre garsonierele cu doua camere, sau apartamentele cu o camera si jumatate.

Resursele naturale ale Romaniei, in atentia spionilor cibernetici din gruparea "Octombrie Rosu"... Distractie in zapada sau baie in piscina? Turistii se bucura de amandoua, la Baile Felix...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x