Antena Căutare

Google marchează ziua de azi, 24 octombrie 2024, cu un doodle special. Unde e vizibil și ce reprezintă ilustrația

Google a lansat un doodle special pentru data de 24 octombrie 2024. Acesta este vizibil în toate colțurile lumii și are o semnificație neașteptată. Iată ce reprezintă ilustrația.

Google a lansat un doodle special pentru data de 24 octombrie 2024 | Captură Google

Browserul și-a luat prin surprindere utilizatorii cu un nou doodle. Pe data de 24 octombrie 2024, Google a realizat o ilustrație specială, vizibilă în toată lumea, pentru toți cei folosesc acest motor de căutare pe Internet.

Ce semnifică doodle-ul special pe care Google l-a lansat astăzi, 24 octombrie 2024

Ilustrația numită „Răsăritul jumătății de lună” pe care Google a lansat-o astăzi, 24 octombrie 2024, vine la pachet cu un joc interactiv. Acesta este conceput să fie distractiv și captivant, încurajând utilizatorii să participe și să se bucure de experiența deosebită.

Ilustrația jocului include elemente grafice atractive și o poveste care se desfășoară pe parcursul jocului, oferind utilizatorilor o modalitate creativă de a învăța mai multe despre „Sfertul de lună”, așa cum mai este numit.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Google marchează ziua de azi, 9 octombrie 2024, cu o ilustrație specială. Unde este vizibilă și ce eveniment indică

Pașii sunt simpli pentru cei care își doresc să participe la acest joc. Aceștia trebuie să realizeze o conexiune între fazele lunii pentru a obține o lună plină. Utilizatorii care vor strânge cele mai multe puncte împotriva „adversarului” câștigă jocul.

Detaliul pe care puțini îl știu despre „jumătatea de lună”

Conform doodle-ului special lansat de Google pe data de 24 octombrie 2024, jumătatea de lună mai este numită și „sfert de lună” dintr-un motiv bine întemeiat. Un detaliu pe care oamenii nu-l cunosc este faptul că atunci când văd luna pe „jumătate plină”, ea este de fapt iluminată pe un sfert.

De asemenea, satelitul natural al planetei Pământ are 8 faze. Prima fază se referă la lună nouă, cea de-a doua fază este lună crescătoare, urmată de faza primul pătrat, iar mai apoi de faza patru numită convexă.

Citește și: Google marchează ziua de azi, 18 octombrie 2024, cu o ilustrație specială. Unde este vizibilă și ce eveniment indică

Cea de-a cincea fază este din nou lună plină, fiind urmată de lună difuză, ultimul pătrat, și la final, de faza lună calmă.

În primul sfert de lună, satelitul natural devine din ce în ce mai strălucitor până la următoarea lună plină. Spectacolul de lumini al lunii poate fi vizibil din orice colț al lumii, fascinând oamenii cu frumusețea sa naturală.

Burse școlare 2024: Când vor fi virați banii pe carduri. Data primelor plăți din acest an școlar... Avertizare RO-Alert pentru nord-estul județului Tulcea. Ce informare au primit cetățenii: „Se vor efectua cercetări”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 23 octombrie 2024. Catinca și Doru au câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 23 octombrie 2024. Catinca și Doru au câștigat suma de 3.500 de lei Miercuri, 23.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x