Live acumiUmor Sezonul 10 (r)
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Grecia poate să-și închidă în orice moment frontierele. MAE, anunț de ultimă oră: ”Autoritățile elene pot să modifice fără preaviz condițiile de intrare pe teritoriul său!”

Creșterea cazurilor de coronavirus din România ar putea să determine autoritățile din Grecia să închidă granițele pentru români, iar reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe susțin că acestea pot modifica fără preaviz condițiile de intrare pe teritoriul național. 

Grecia poate să-și închidă în orice moment frontierele. MAE, anunț de ultimă oră: ”Autoritățile elene pot să modifice fără preaviz condițiile de intrare pe teritoriul său!”

Ministerul Afacerilor Externe a transmis, în urmă cu puțin timp, un comunicat în care atrage atenția că autorităţile elene competente pot modifica fără preaviz condiţiile de intrare pe teritoriul naţional, în funcţie de numărul de noi cazuri de infecţie cu SARS-CoV-2 ce vor fi înregistrate pe parcurs.

Date alarmante în România! Alte 397 de cazuri noi de coronavirus au fost depistate în ultimele 24 de ore. Crește și numărul morților

Astfel, nu este exclus ca autoritățile de la Atenta să ia măsuri asemănătoare celor la care sunt supuși acum turiștii sârbi, acestea anunțând la finalul săptămânii trecute că-și închid granițele pentru sârbi până pe 15 iulie.

Cozile de la vama Kulata, în continuare uriașe

otrivit informaţiilor Ambasadei României la Sofia, precum şi ai oficiului consular de la Salonic coloana de autovehicule aflată în aşteptare pentru accesul în punctul de frontieră dintre Bulgaria şi Republica Elenă (Kulata – Promachonas) se întindea, luni seara, pe o lungime de aproximativ trei kilometri, iar timpul de aşteptare era de trei ore.

Toate calculele, date peste cap! Când ar fi apărut, de fapt, COVID-19 în România?! Ce crede minstrul Sănătății despre noua ipoteză

Reamintim că, punctul de frontieră Kulata s-a aglomerat odată cu instituirea, la 1 iulie, a noilor reguli privind intrarea cetăţenilor străini în Republica Elenă. De asemenea, la acest moment sunt operaţionale două benzi pentru autoturismele înmatriculate în statele membre UE şi o bandă pentru autoturisme din state non-UE. MAE precizează că reprezentanţii diplomatici ai României au fost prezenţi pe parcursul întregii zile la faţa locului şi au facilitat preluarea cu prioritate a familiilor cu copii şi a femeilor însărcinate sau a altor cazuri speciale.

Aproape 400 de cazuri de coronavirus, în România, în ultimele 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat marţi alte 397 de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus, numărul total ajungând la 29.620. De asemenea, 31 de persoane au murit în ultimele 24 de ore, bilanţul deceselor ridicându-se la 1.799.

Recomandari