Antena Căutare

(P) Hale de închiriat clasa A! Cum poti obține cea mai bună ofertă pentru un astfel de spațiu industrial

Stocul de spații industriale moderne din România va depăși în 2023 borna de 7 milioane de metri pătrați, ceea ce reprezintă un semnal pozitiv pentru piață, deoarece există mai multe opțiuni disponibile pentru firmele care își extind activitatea sau pentru cele care, acum, vor să intre în piața din România, precum și pentru firmele care doresc să părăsească halele vechi, care nu respectă legislația pentru siguranță în caz de incendiu și au costuri mari cu utilitățile.

Halele de închiriat clasa A oferă un plus de confort angajaților din depozite, ajută la crearea unui flux de intrare și ieșire a mărfurilor mult mai eficient și ajută la optimizarea costurilor cu utilitățile, datorită noilor panouri sandwich care asigură o izolație termică foarte bună și care sunt folosite la închiderea perimetrală a halei și la acoperiș.

Chiriile pentru clădirile industriale clasa A înregistrează un trend ascendent atât datorită scumpirilor materialelor de construcții și forței de muncă cât și datorită inflației monedei Euro, înregistrată în 2022, care a dus la indexarea contractelor aflate în derulare.

Firmele care au nevoie de un spațiu industrial nou trebuie să demareze din timp un proces riguros de analiză a pieței, alături de un consultant imobiliar cu experiență și în urma prioritizării nevoilor de business și a selectării spațiilor potrivite, să negocieze condițiile comerciale astfel încât să existe o armonizare între bugetele lor și așteptările proprietarilor.

Agenția imobiliară ESOP susține chiriașii în acest process încă din faza de analiză a nevoilor de business și, apoi, propune o ofertă personalizată de hale de inchiriat, astfel încât să se identifice spațiul industrial potrivit și care să se încadreze în buget.

Facilități și dotări pentru hale de închiriat

Dacă, la prima vedere, poate părea o decizie facilă, trebuie să știi că alegerea unui spațiu industrial nu trebuie făcută la întâmplare și că sunt o mulțime de detalii cărora trebuie să le acorzi atenție. Un motiv în plus pentru a face asta îl reprezintă faptul că prețul de închiriere este influențat în mod direct de facilitățile si dotările de care dispun spațiile respective precum si de personalizările pe care proprietarul le va face pentru nevoile tale de business.

Halele de inchiere clasa A pe care le poți avea în vedere fac parte din parcuri industriale situate în București și împrejurimi sau lângă marile orașe ale României. Iată dotările și facilitățile pe care le poți urmări atunci când alegi hale de închiriat clasa A:

  • tip pardoseală: beton elicopterizat;
  • încălzire;
  • electricitate;
  • răcire;
  • sistem de prevenire și stingere a incendiilor;
  • sprinklere ESFR;
  • securitate 24 / 7;
  • servicii profesionale de mentenanță;
  • străzi asfaltate;
  • străzi configurate pentru trafic greu;
  • spații largi manevrare camioane de mare tonaj;
  • acces: tir, cale rutieră sau cale ferată;
  • dotări: rampe de andocare;
  • spațiile se pot personaliza în funcție de cerințele chiriașilor.

Ce beneficii poți avea dacă apelezi la serviciile unei agenții imobiliare?

Agenția imobiliară ESOP va deveni partenerul tău de încredere în dezvoltarea afacerii tale si îți pune la dispoziție o gamă de servicii de încredere, gândite în beneficiul afacerii tale. Iată o parte dintre facilitățile de care te vei putea bucura odată cu contractarea serviciului de hale de închiriat prin intermediul acesteia:

  • vei beneficia de un raport avantajos calitate / preț. Vei putea alege spații pentru hale de închiriat clasa A cu chirii lunare cuprinse între 3,5 - 4,5 Euro / mp. Prețul este estimat în funcție de locație, calitatea și facilitățile halelor, înălțimea lor, dotările pentru prevenirea și stingerea incendiilor, numărul și tipul de uși de acces cu marfă, suprafața de care ai nevoie, investițiile pe care trebuie să le facă proprietarul special pentru ocuparea spațiului de către compania ta etc.
  • 0% comision intermediere imobiliară;
  • space planning gratuit pentru așezarea rafturilor de mărfuri și stabilirea fluxurilor din depozit. Acest serviciu este un atu în organizarea eficientă a spațiului și evaluarea utilității acestuia. Astfel, vei putea avea o imagine realistă asupra modului în care spațiul vizat poate fi folosit și poți compara ofertele raportat la eficiența lor, nu doar la suprafața de închiriat;
  • asigură serviciul de mentenanță – proprietarii parcurilor industriale, unde poți închiria hale clasa A, oferă servicii de mentenanță și managementul proprietății astfel încât chiriașii să se concentreze pe dezvoltarea propriei activitățti. Acest serviciu include toate activitățile de întreținere și reparații, asigurarea clădirii și impozitul pe proprietate;
  • sistemul open book de reconciliere anuală a taxei de mentenanță este un serviciu care corelează costurile reale cu sumele colectate de la chirias. Potrivit acestui sistem, la începutul fiecărui an calendaristic se verifică toate cheltuielile aferente serviciilor taxei de mentenanță. În cazul în care sumele plătite au fost mai mari decât taxa de mentenanțăa colectată lunar, atunci se va achita diferența. În caz contrar, sumele se vor compensa cu plățile viitoare pentru taxa de mentenanță.

Dacă ai nevoie de un spațiu industrial într-o hală clasa A, poți apela la ESOP, iar echipa noastră, cu experiență de 21 de ani în piața imobiliară, te va ajuta să corelezi nevoile tale de business cu ofertele disponibile în piață, astfel încât să alegi cel mai bun raport calitate-preț pentru firma ta.

Cât cheltuie un român stabilit în Germania într-o lună. Un bărbat din Diaspora a dezvăluit într-un videoclip postat pe I... Mircea Drăgan a murit. Compozitorul multor vedete s-a stins din viață la 77 de ani. Doliu în lumea muzicii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x