Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 12 iulie!

E vineri, se apropie cu pasi repezi weekendul, asa ca ar fi bine sa vedem cat de favorabile ne sunt astrele. Iata toate previziunile!

Berbecii sunt cam lenesi, cu greu ii puteti determina sa-si faca datoria la serviciu. E de inteles, se apropie weekendul.

Taurii vor straluci la capitolul practica. Vor indeplini cu rapiditate toate activitatile din plan.

Gemenilor le merge bine in plan profesional. Implicarea de care dau dovada le vor aduce numai laude.

Racii isi vor investi timpul in rezolvarea problemelor casnice si vor avea spor in toate.

Leii sunt comunicativi si foarte sociabili. Datorita acestor calitati, vor fi in centrul atentiei si se vor alege si cu prieteni noi.

Fecioarele si rabdarea nu prea fac azi casa buna. Lucrurile se vor derula cu greutate la birou, iar acest fapt le va pune serios nervii la incercare.

Balantele vor fi implicate in situatii delicate, insa discursul lor coerent le va scoate din incurcatura. Pe seara le asteapta vesti bune.

Scorpionii sunt pusi pe glume si pe distractie, asa ca ar fi indicati sa va puneti prea mare baza in ei pentru lucruri serioase.

Buna dispozitie a Sagetatorilor le face ziua mai buna celor din jur. Intr-o asa forma, nu e de mirare ca vor avea numai de castigat.

Capricornii vor fi cu mintea in weekend, astfel ca eventualele sanctiuni de la serviciu nu-i vor mai mira nici macar pe ei.

Varsatorii vor da dovada de seriozitate maxima in tot ceea ce intreprind, de aceea se pot alege cu laude si chiar cu o promovare.

Pestii nu se vor crampona de relele intentii ale unor persoane, ci isi vor urmari interesele si vor iesi pe plus pana la urma.

Loto 6/49, Loto 5/40, Joker si Noroc: Vezi numerele castigatoare extrase joi, 11 iulie!... Relu Fenechiu, condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x