Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 19 iulie!

Bani si succese profesionale ii asteapta pe nativii pesti. Capricornii in schimb vor bate pasul pe loc astazi. Iata toate previziunile!

Berbecii vor fi dominatori si cu greu vor accepta si alte puncte de vedere. Daca vor sa lucreze in echipa, este absolut necesar sa faca schimbari la acest capitol.

Taurii vor lasa orgoliul la o parte si isi vor da silinta sa aiba o comunicare optima cu cei din jur. Se pot alege si cu bani astazi.

Gemenii vor sa primeasca ceea ce isi doresc, cat ai pocni din degete, iar pentru ca acest fapt nu este posibil vor deveni cu usurinta irascibili.

Racii sunt binedispusi si cu mare chef de munca, iar cu asa dispozitie e clar ca reusitele vor fi de partea lor.

Leii ar trebui sa faca o selectie atenta a activitatilor in care se implica pentru ca din dorinta de a le face pe toate isi vor supraincarca programul si nici nu vor avea rezultatele asteptate.

Fecioarele vor primi oferte de a demara noi afaceri. Nu este cazul sa fie sceptice, au sanse sa-si sporeasca serios bugetul.

Balantele sunt prea cheltuitoare si din acest motiv e posibil sa intampine probleme in plan financiar. Pe seara insa au parte de vesti bune.

Scorpionii au o putere de convingere care le va fi un adevarat aliat astazi.

Sagetatorii nu sunt in mare forma, insa acest lucru nu ii va impiedica sa-si duca planurile la final.

Capricornii sunt melancolici, visatori, nu prea le sta gandul la munca, iar din acest motiv este posibil sa se aleaga cu sanctiuni din partea sefilor.

Varsatorii se vor detasa de problemele profesionale si isi vor canaliza energia pe familie. Se anunta o zi linistita si plina de armonie.

Pestii vor fi binevoitori si nu vor ezita sa le ofere ajutor celor din jur. In plus, le merge bine si in plan financiar.

Omar Hayssam a fost predat Politiei Romane... Marele castigator la LOTO este JUDECATOR in Galati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x