Antena Căutare

Hotelurile si pensiuni pentru caini si pisici sunt pline ochi

In ajun de sarbatori, hotelurile si pensiunile sunt pline ochi. Nu numai cele pentru oameni, ci si cele pentru animale. Mii de romani, stapani de caini sau pisici, care aleg sa-si petreaca departe de casa concediul, apeleaza din ce in ce mai mult la astfel adaposturi specializate.

Fara pretentii sau fite, dar cu multa daruire, un instructor din Constanta incearca sa ofere animalelor pe care le ia in grija toata dragostea de care acestea au parte si acasa. 23 de caini si cateva pisicute vor face Craciunul impreuna, la o pensiune speciala pentru animale.

Blanca, un golden retriever, a fost lasata la pensiune pentru o luna. Stapana ei isi va petrece sarbatorile de iarna in Anglia, la copii, si nu a gasit niciun prieten care sa aiba grija de catelusa in lipsa ei.

De atentie deosebita are nevoie si Boris, un american staffordshire terrier. Este surd, asa ca a fost invatat sa raspunda la comenzi prin semne. Stapanii lui sunt agenti imobiliari si vor petrece si sarbatorile de iarna departe de casa. Au preferat sa il lase pe Boris la adapostul de animale, mai ales pentru ca preturile nu sunt atat de ridicate.

O luna petrecuta la hotelul pentru animale ii costa pe stapanii necuvantatoarelor pana la 450 de lei.

Si hotelurile si pensiunile din Bucuresti, Cluj-Napoca sau Timisoara sunt suprasolicitate in aceasta perioada. De cele mai multe ori, ele sunt salvarea stapanilor care pleaca in concediu. Singura conditie este ca pisicutele sau cainii sa fie vaccinati la zi si deparazitati

Un grup de Mos Craciuni pe doua roti a impartit cadouri in Arad si Constanta... Alerta antitero pe Aeroportul Henri Coanda: O companie aeriana, tinta unei amenintari cu bomba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x