Antena Căutare

Un grup de Mos Craciuni pe doua roti a impartit cadouri in Arad si Constanta

Mos Craciun are sanie trasa de reni, dar umbla si pe doua roti. Peste 100 de biciclisti deghizati in hainele mosului le-au facut cadouri tututor copiilor pe care i-au intalnit pe strazile din Arad. In Constanta, un grup de motociclisti i-a facut sa zambeasca pe membri unei familii nevoiase.

Tinerii costumati in Mos Craciun au urcat odata cu craciunitele pe biciclete si au pornit la plimbare. Fiecare posesor de barba alba a carat pe ghidoane cate o sacosa cu daruri. Cei mici au fost extrem de bucurosi sa le primeasca.

In timp ce imparteau dulciuri pe strada, biciclistii incercau sa le arate oamenilor cat de distractiv e mersul pe doua roti. Cateva dintre surprize au fost destinate unui centru pentru copii cu dizabilitati.

O alta actiune caritabila a inveselit un tanar din Constanta, care si-a pierdut tatal in urma cu cativa ani. Familia lui a primit ajutor din partea mai multor motociclisti care au mers impreuna la un centru de transfuzii.

Cu bonurile obtinute, ei au cumparat alimente si alte bunuri pentru familia nevoiasa. Tanarul, care este biker inrait, a primit in dar o geaca de piele.
Motociclistii sunt donatori de sange de cativa ani, de cand s-au hotarat sa le intinda o mana de ajutor oamenilor cu probleme.

UPDATE! Familia regala a primit primii colindatori, la castelul Savarsin... Hotelurile si pensiuni pentru caini si pisici sunt pline ochi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x