Antena Căutare

Înșelătoria cu coronavirusul, modul prin care hoții te lasă fără bani! Cum sunt păcăliți românii

Hoții au inventat o nouă înșelătorie și se pare că totul are legătură cu epidemia de coronavirus! Ce au ajuns să facă infractorii ca să profite de pe urma oamenilor? Numeroase persoane au fost deja păcălite!

Ce au ajuns să facă hoții pentru a păcăli oamenii

Recent a ieșit la iveală faptul că mulți au început să profite de pe urma oamenilor cărora le e frică de coronavirus. Înșelătoria a fost semnalată pe Facebook, pe anumite grupuri de români din diaspora. Nu este exclus ca această metodă de înșelăciune să fie folosită cât de curând și în România.

Practic, hoții se deghizează în falși medici și bat la ușile oamenilor, sub pretextul unor teste și verificări. Profitând de neatenția celor pe care deja i-au speriat cu necesitatea respectivului control, aceștia fură bani și alte obiecte de valoare.

Înșelătoria cu coronavirusul, modul prin care hoții te lasă fără bani! Cum sunt păcăliți românii

Ce au ajuns să facă hoții pentru a păcăli oamenii

Hoții se dau drept medici falși veniți în control

Hoții preferă să atace în mod special bătrânii care sunt singuri sau care au dificultăți de deplasare.

Costumați în combinezoane medicale albe și purtând măști și mănuși, aceștia sunt luați drept medici adevărați. Unii distrag atenția bătrânilor, în timp ce altcineva sustrage bani și bunuri din casă.

Specialiștii recomandă să nu se permită accesul în locuințe unor persoane care nu dețin legitimații reale. De asemenea, această înșelătorie poate fi practică și sub forma unor controale la țevile de apă, de gaze și nu numai, motiv pentru care polițiștii recomandă să fim vigilenți.

Ultima oră! Italia anunță primele cazuri de copii infectați cu coronavirus... Zeci de români au intrat în contact cu italianul confirmat cu coronavirus. Medic din Craiova, în carantină după ce a căl...
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate. Află explicațiile specialiștilor
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate, spun experții. Însă ce...
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023. Peștii au parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023 vine cu vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Metode sustenabile pentru a slăbi sănătos. Ce sfaturi îți recomandă dieteticienii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x