Antena Căutare

I-a oferit femeii care stătea lângă el în avion o sumă imensă de bani pentru a face un lucru ieșit din comun. Cum a reacționat ea

Un milionar a povestit o întâmplare bizară din avion. Motivul pentru care i-a oferit unei femei 100.00 de dolari, însă ea i-a refuzat.

colaj foto cu Steve Kirsch și un avion Galerie
Un milionar a povestit o întâmplare bizară din avion. Motivul pentru care i-a oferit unei femei 100.00 de dolari, însă ea i-a refuzat. | Facebook Steve Kirsch/Shutterstock

Steve Kirsch, un milionar din Silicon Valey a povestit o întâmplare interesantă din avion. Bărbatul a povestit pe o platformă de socializare că se afla lângă o domnă în avion și pentru că purta mască de protecție s-a gândit să-i facă o ofertă pentru a-și da jos masca.

Cum a reacționat femeia de lângă el când a auzit cerința bizară a milionarului

Bărbatul care a dat lovitura în Silicon Valey a catalogat-o pe femeia care stătea lângă el în avion drept „înfiorătoare”. El a mai scris că a fost șocat să vadă că deși i-a făcut o ofertă generoasă femeii, aceasta nu a aceptat-o.

Ea este tânăra care susține că este îndrăgostită de un avion. Deși nu se pot căsători, Sarah spune că trăiește un sentiment unic

„Sunt la bordul unui zbor Delta chiar acum. Persoana care stătea lângă mine la clasa întâi a refuzat 100.000 de dolari să-și scoată masca pentru tot zborul. Fără glumă. Asta după ce i-am explicat că nu funcționează. Ea lucrează pentru o companie farma”, a scris el în mediul online, potrivit Mirror.

El le-a mai povestit urmăritorilor săi că inițial i-a oferit femeii suma de 100 de dolari. Simion Kirsch a fost acuzat în timpul pandemiei că a răspândit informații false privind virusul. Mai mult decât atât, el a subliniat în mediul online că a încercat să-i explice pasagerei de lângă el că se poate infecta în timp ce-și scoate masca pentru a mânca sau pentru a bea apă, moment în care femeia ar fi avut o reacție „nepotrivită”.

Citește și: Cel mai bun moment pentru a cumpăra bilete de avion. Cum să găsești cele mai ieftine zboruri

„Și-a scos masca imediat ce micul dejun a fost servit. Pentru că toată lumea știe că nu te poți infecta în timp ce mănânci.Poate data viitoare voi sta lângă cineva care avea un cont la Silicon Valley Bank”, a mai scris el.

Internauții care au citit postarea au glumit despre această întâmplare scriind în comentarii: „Ai avut cei $100.000 de dolari în numerar? Dacă nu, sună ca un nebun. Cum să ai încredere că vei plăti?”, „Probabil ea a crezut că nu ai nici măcar 5 dolari”.

Bărbatul a mai oferit bani și altor persoane, iar internauții l-au taxat dur: „Aș avea nevoie de un minim de $ 5million numerar în mână”

Potrivit Mirror, nu este prima dată când bărbatul le face astfel de oferte pasagerilor și aceștia refuză. Cu trei zile înainte, el a scris pe Twitter că două persoane au refuzat cereri similare.

„I-am întrebat pe oamenii care stau lângă mine în avion dacă le-aș plăti $10.000 de dolari, și-ar scoate masca pe durata zborului? Ambele au refuzat oferta. Poate ar trebui să dau $100.000 de dolari data viitoare?”, a scris el.

Ce preț are drona americană MQ-9 Reaper, doborâtă în Marea Neagră. Aparatul costă o avere

„Îți faci un obicei din a oferi bani femeilor la întâmplare pentru a îndepărta învelișurile de pe corpul lor în aer?”, „Facturile mele de spitalizare după infectarea cu COVID au ajuns la peste $300.000 (inclusiv ambulanța aeriană $80.000, deoarece spitalele locale erau pline), plus pierderea clienților / veniturilor, leziuni pulmonare, invaliditate continuă, cheltuieli de recuperare / sprijin etc. - Aș avea nevoie de un minim de $ 5million în numerar în mână”, „Am purtat o mască în avion am luat COVID. Am deja o lungă perioadă de timp. Facturile mele de terapie fizică râd de cei 10.000 de dolari ai tăi”, au fost o parte dintre comentariile scrise de internauți în mediul online.

Ce se întâmplă cu șoferii care aveau asigurare RCA la Euroins, după ce liderul pieței a intrat în insolvență... Astăzi are loc echinocțiul de primăvară. Când trecem la ora de vară în anul 2023...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x