Antena Căutare

(VIDEO) Urgia albă LOVEȘTE ROMÂNIA! Veștile proaste continuă. În următoarele ore apare alt FENOMEN!

Iarna şi-a intrat în drepturi din această noapte. Ninge puternic la această oră, în Capitală şi în sud-vestul ţării.

Iarna şi-a intrat în drepturi din această noapte. Ninge puternic la această oră, în Capitală şi în sud-vestul ţării. Pentru nouă judeţe, meteorologii au emis şi primul cod portocaliu de viscol şi ninsori din acest sezon, iar stratul de zăpadă ar putea atinge şi jumătate de metru.

Alte zece judeţe vor fi până mâine seară sub avertizare de cod galben. Iar în zonele în care nu va ninge, poleiul ar putea aduce mari probleme.

În Bucureşti a nins cu fulgi mari azi-noapte. Zăpada s-a aşternut pe jos şi pe maşini într-un strat consistent, iar meteorologii spun că va ajunge şi la 10 cm. Pentru prima dată anul acesta, a şi viscolit. Pe şosele nu au fost probleme. Drumarii au acţionat cu utilajele de deszăpezire pe arterele principale, astfel încât traficul, cel puţin în centru, s-a desfăşurat normal pe durata nopţii. Pericolul în Capitală vine însă din altă parte.

Ninsoarea se va transforma treptat în lapoviţă, apoi în ploaie şi în zona Capitalei, astfel că vor fi conditii de formare a poleiului.

Pentru nouă judeţe din sud-vestul ţării, ANM a emis însă avertizare de vreme rea. În Gorj, viscolul a lovit deja puternic. Autorităţile sunt în alertă, iar utilajele de deszăpezire acţionează până la Rânca şi Bumbeşti Jiu. La fel şi în Mehedinţi.

Video! Dorel șochează din nou! Un incendiu puternic a izbucnit în capitală după ce niște muncitori iresponsabili au conf... Vacanța de iarnă 2018- 2019. Urmează trei săptămâni libere pentru elevi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x