Antena Căutare

Fiul bărbatului mort la Urgențe, la Constanța, a rupt tăcerea: ”Medicii l-au diagnosticat greșit!” 

Fiul bărbatului mort la Constanța, la câteva zile după ce o femeie și-a pierdut viața în același mod, așteptând pe holul secției de Urgență de la Spitalul Județean Constanța, a rupt tăcerea. 

Astfel, potrivit Antena 3, fiul bărbatului a dezvăluit că medicii s-ar fi mișcat foarte greu și l-ar fi diagnosticdat greșit pe tatăl său.

Totul s-a întâmplat în septembrie, când bărbatul s-a simțit rău și a sunat la 112. A venit ambulanța și l-a dus direct la spital. Acolo, bătrânul a rămas pe targă și a așteptat trei ore până a fost prima dată consultat. Seara, l-a chemat pe fiul său în ajutor, spunându-i că nu se descurcă singur și că nu este băgat în seamă de nimeni.

A murit la Urgențe după ore de așteptare pe holurile spitalului

Acum, tânărul îi acuză pe medici că doctorii nu au acționat în timp util, deși tatăl lui se confrunta cu dureri mari. Potrivit bărbatului, medicii i-ar fi spus că e schimb de tură, că nu sunt medici, iar apoi, când l-au consultat, au decis că e bine şi poate merge acasă. "Au zis că starea e bună, inima e bună, dar la final a decedat", acuză fiul bărbatului.

Este oficial. Din acest sezon estival, aceste obiecte vor fi interzise. Decizie drastică a autorităților locale

În replică, reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa resping toate acuzaţiile şi spun că s-au respectat protocoalele, pacientul era conştient şi nu reprezenta o urgenţă.

Adolescentă însărcinată, în vârstă de 15 ani, bătută cu biciul de un tânăr. Mama fetei a filmat momentul revoltător... ”Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu trăiesc!” Rudele fetelor au desființat altarul de la poarta lui Dincă: ”N-avem de c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x