Antena Căutare

Încă un deces din cauza gripei. Numărul victimelor a ajuns până acum la 40

Un nou deces confirmat, cauzat de gripă a avut loc, miercuri,în județul Dâmbovița. Astfel că, în acest sezon până în prezent numărul morților a ajuns la patruzezi.

Un bărbat de 51 de ani din judeţul Dâmboviţa, confirmat cu gripă de tip AH1, a decedat la Spitalul Judeţean Târgovişte, pacientul fiind nevaccinat şi cu comorbidităţi, a declarat miercuri, pentru Agerpres, directorul DSP Dâmboviţa, Sorin Stoica.

"Bărbatul era internat la Terapie Intensivă, iniţial a fost la Pneumologie cu diagnosticul bronhopneumonie extinsă şi insuficienţă respiratorie acută. A fost internat în data de 9 februarie şi pentru că necesita intubaţie şi ventilare mecanică a fost transferat în ziua internării la terapie intensivă. Vă pot spune că pacientul avea mai multe comorbidităţi", a precizat directorul DSV Dâmboviţa, Sorin Stoica.

Nici frizeriile nu mai sunt ce erau odată! Pensionarii din Sălaj reclamă faptul că frizerii refuză să-i bărbierească

Conform sursei citate, bărbatul de 51 de ani a decedat în cursul zilei de marţi.

Era nevaccinat antigripal şi confirmat cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09.

Acesta este al 40-lea caz de deces din cauza gripei în acest sezon rece. Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică anunţase, marţi, că numărul persoanelor care au murit din cauza gripei ajunsese la 39, conform sursei precizate.

Infarctul miocardic, simptome și factori de risc. Cum îl putem preveni... Despărțirea care a durat 500 de ani. Tapiseriile lui Rafael se întorc în Capela Sixtină, pictată de rivalul Michelangelo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x