Antena Căutare

Incendiu puternic în București la magazinul Prosper, Calea 13 septembrie. Un bloc a fost evacuat. Ce se întâmplă

A avut loc un incendiu major în București. Magazinul Prosper, de pe Calea 13 septembrie este mistuit de flăcări. Un bloc a fost evacuat.

Incendiu puternic în București la magazinul Prosper, Calea 13 septembrie. Un bloc a fost evacuat. Ce se întâmplă Galerie
Incendiu puternic în București la magazinul Prosper, Calea 13 septembrie | Antena1

Pompierii din Bucureşti intervin, marţi, pentru lichidarea incendiului izbucnit la acoperişul magazinului Prosper, Calea 13 Septembrie. În zonă sunt degajări mari de fum.

Incendiu la acoperişul magazinului Prosper. Au loc degajări mari de fum. Nu sunt anunţate victime

Locuitorii din zonă au fost avertizaţi prin mesaj Ro Alert: ”Incendiu major produs pe Calea 13 Septembrie, la complexul Prosper. Ocoliţi zona. Eliberaţi căile de comunicaţii pentru a facilita accesul forţelor de intervenţie”, au transmis pompierii.

Oamenii din zonă spun că s-a auzit un zgomot puternic, însă nu se știe cauza exploziei pentru moment. Autoritățile nu au avansat nicio ipoteză.

Numărul echipajelor a fost suplimentat, iar o parte din acoperişul magazinului PROSPER s-a prăbuşit. ”Sunt degajări mari de fum, influenţate de vânt, motiv pentru care solicitam închiderea ferestrelor pentru toate locuinţele din zonă”, au mai transmis pompierii, potrivit news.ro.

Celor care sunt în apropiere li s-a cerut să evacueze zona.

O explozie urmată de un incendiu s-a produs marţi după-amiază la magazinul Prosper, din Bucureşti. Pompierii acţionează cu 11 autospeciale de stingere, patru autoscări şi două autospeciale SMURD. O parte din acoperiş s-a prăbuşit, iar autorităţile au emis o avertizare extremă prin RO-Alert, potrivit Observator.

Preț benzina și motorina, 22 martie 2022. Cât costă litrul de carburant după ce a crescut barilul de petrol... Risc de prăbușire a complexului Prosper, de pe Calea 13 Septembrie, din București. Raed Arafat: "Clădirea nu avea a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x