Antena Căutare

Informație de ultimă oră despre pensii! Cine primește cei mai mulți bani

Cele mai mari pensii din țară ar fi încasate de pensionarii din sectorul 1 al Capitalei, potrivit Casei Naționale de Pensii.

Cele mai mari pensii din țară ar fi încasate de pensionarii din sectorul 1 al Capitalei, potrivit Casei Naționale de Pensii.

Cei aproximativ 61.000 de pensionari din sectorul unu al Capitalei primesc, în medie, aproape 2.000 de lei pe lună. Această sumă îi așază pe primul loc în topul celor mai mari pensii din ţară.

Pe al doilea loc în clasament se află vârstnicii din sectorul şase al Bucureștiului. Aici, cei 94.000 de pensionari au un venit mediu de peste 1.500 de lei.

Aceștia sunt urmaţi îndeaproape, pe locul 3, de pensionarii din sectorul doi, a căror pensie medie este mai mică cu doar 4 lei.

Locul patru în clasament este ocupat de judeţul Hunedoara. Aici, venitul celor ieşiţi din câmpul muncii este de 1.500 de lei, arată datele publicate de Casa Naţională de Pensii Publice şi citate de adevarul.ro.

În clasament urmează, pe locul cinci, sectorul 3 al Capitalei, cu o pensie medie de 1.470 de lei, iar pe locul şase se află sectorul 4, cu puţin peste 1.450 de lei.

Pe ultimul loc din clasamentul pensiilor se află judeţul Botoşani. Celor 79.000 de pensionari de aici, poştaşul le aduce, în fiecare lună, doar 946 de lei.

Nu o duc mult mai bine nici cei 55.000 de pensionari din Giurgiu. În medie, ei nu primesc mai mult de 960 de lei.

Modificări importante în acordarea serviciilor medicale. Ce trebuie să facă, începând de anul acesta, toate femeile însă... Lacrimi și suferință la înmormântarea celor doi elevi din Tulcea omorâți cu bestialitate de un șofer beat. Sute de perso...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x