Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Ipoteză-şoc lansată de avocatul lui Dincă! Oasele din lizieră pun probleme în aflarea adevărului

Avocatul lui Gheorghe Dincă lanseaă ipoteza că oasele din lizieră ar putea să nu fie ale Luizei Melencu.

Ipoteză-şoc lansată de avocatul lui Dincă!

Claudiu Lacoschi a declarat că există probe care o plasează pe Luiza Melencu în casa lui Gheorghe Dincă, dar nu este convins că fata este moartă.

"Există probe care o plasează pe Luiza la Dincă în casă. Dacă vorbim despre omor, se face refeire la acele rămăşiţe de la lizieră, mai este o expertiză antropologică care dovedeşte vârsta victimei şi declaraţia lui Dincă că fata nu mai e în viaţă. Nu pot face aprecieri, dar există probe că există o victimă de sex feminin, de o vârstă şi având în vedere fragmentele osoase este incontestabil că victima nu mai e in viaţă", a spus Claudiu Lacoschi la România TV.

Întrebat dacă nu există posibilitatea ca totuși acele rămăşiţe să nu fie ale Luizei în ciuda coincidenţei că e vorba despre o persoană de aceeaşi vârstă, Claudiu Lacoschi a răspuns: "Nu este complet exclus aşa ceva, dar ca avocatul apărarii să invoce asta... nu se poate baza decât pe o declaraţie a lui Dincă care să conteste că e Luiza, doar că el este ferm ca e Luiza, cel puţin până în acest moment!".

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro