Îţi lasă gura apă! „Regele Ciolanului” a împodobit un copac cu slănină, cârnați și salam

Cu ocazia „SlanăFest”, un bărbat din Cluj-Napoca a împodobit un copac cu slănină, cârnaţi şi salam la metru, cu piper verde, din carne de porc de Mangaliţa.

SlanăFest

mediafax.ro

„Regele ciolanului”, cum mai este cunoscut acest bărbat, cu o experienţă în domeniul carmangeriei de 43 de ani, a declarat, vineri, că a împodobit un copac cu slănină şi cârnaţi din carne de porc de Mangaliţa pentru a atrage atenţia vizitatorilor festivalului asupra standului său, potrivit Mediafax.

„Am venit cu produse tradiţionale, naturale, slănină din porc de Mangaliţa, de porc de casă, dar şi slănină iberică, făcută la saramură. Slănina se ţine în saramură 7-15 zile şi este afumată cu rumeguş de fag. Avem mai multe tipuri de cârnaţi şi salam din carne de porc de Mangaliţa, picante sau nepicante, sau piept de raţă şi antricot de vită afumate. Avem şi salam la metru cu piper verde. Am împodobit şi un copac cu slănină şi cârnaţi, ca să atragem atenţia vizitatorilor”, a spus Kovacs.

SlanăFest are loc de vineri până duminică la Cluj-Napoca. Sâmbătă şi duminică o să aibă loc concursuri pentru produsele din carne şi pentru slănină.

Citește și: FOTO/ Doar în România poți să vezi așa ceva! Cum și-a împodobit un gorjan balconul te va lasă mască

Ultimele știri