Antena Căutare

Doliu în presa din românia! Un celebru jurnalist a murit la 51 de ani

Jurnalistul Mugur Corpaci, una din cele mai importante voci ale radioului românesc, a murit, joi dimineaţă, la vârsta de 51 de ani.

Jurnalistul Mugur Corpaci, una din cele mai importante voci ale radioului românesc, a murit, joi dimineaţă, la vârsta de 51 de ani.

Jurnalistul radioului public a murit joi dimineaţă, după câteva săptămâni în care a fost în comă. El a suferit un atac cerebral cu două zile înaintea Trofeului Carpaţi la handbal feminin, desfăşurat în Bucureşti, în 23-24 noiembrie și ar fi trebuit să ajungă şi la Campionatul European din Franţa, unde era acreditat.

O voce inconfundabilă, dedicat sută la sută meseriei, Mugur Corpaci a fost prezent la multe competiţii sportive majore, inclusiv la câteva ediţii ale Jocurilor Olimpice. Ba mai mult, în acest an, Asociaţia Presei Sportive l-a desemnat cea mai bună voce radio.

ULTIMA ORĂ! Accident DEVASTATOR în Timiș Sunt mai mulți MORȚI! Pompierii sunt la fața locului!... Mai multe zile libere pentru angajați, de la 1 ianuarie 2019! Ce trebuie să facă ca să le primească!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x