Căutare Live

Legea reabilitarii termice se modifica

Camera Deputatilor dezbate, in procedurea de urgenta proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.69/2010 privind reabilitarea termica a cladirilor de locuit cu finantare prin credite bancare cu garantie guvernamentala. Acesta are propunere de adoptare, insa cu mai multe modificari.

Completarea categoriilor de lucrari eligibile

Lucrarile de interventie privind reabilitarea termica ce pot fi finantate in conditiile OUG 69/2010 vor cuprinde si repararea si/sau inchiderea, dupa caz, a balcoanelor/logiilor blocurilor de locuinte, in conditiile respectarii reglementarilor tehnice in vigoare privind asigurarea ventilarii naturale a incaperilor.

Tot articolul, in Saptamana Financiara

Dorel loveste din nou! Mii de argeseni au ramas fara cablu TV, internet si telefonie fixa... VIDEO! Furau bani din bancomat cu ajutorul "pisicutelor"...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri