Antena Căutare

Avertisment înfiorător lansat de liderul Bisericii Ortodoxe: ”Antichristul va domina întreaga omenire!”

Oamenii sunt dependenți de telefoanele mobile și de tehnologia modernă, iar acest lucru nu e în regulă deloc, întrucât va duce la venirea Antichristului, după cum a avertizat liderul Bisericii Ortodoxe Ruse. 

Oamenii sunt dependenți de telefoanele mobile și de tehnologia modernă, iar acest lucru nu e în regulă deloc, întrucât va duce la venirea Antichristului, după cum a avertizat liderul Bisericii Ortodoxe Ruse.

Mai exact, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Ruse, Kirill, a avertizat, în cadrul unui interviu, că Antichristul va conduce lumea prin intermediul internetului. ”Aşadar, toate lucrurile conectate la internet reprezintă un pericol pentru credincioşi”. Mesajul a fost transmis de mai marele Bisericii Ortodoxe Ruse cu ocazia celebrării Crăciunului pe stil vechi, pe 7 ianuarie.

Noi profeții ale lui Nostradamus au ieşit la iveală: "Antihristul va conduce lumea pentru 29 de ani. România va arde din temelii"

De asemenea, el a spus că persoanele care folosesc smartphone-uri ar trebui să fie atente atunci când folosesc aceste terminale, întrucât reprezintă ”o oportunitate de a obține controlul global asupra omenirii”.

"Antihristul este persoana care va fi în fruntea web-ului mondial, controlând întreaga omenire. De fiecare dată când utilizaţi gadgetul dvs., indiferent dacă vă place sau nu, dacă vă activaţi locaţia sau nu, cineva poate afla exact unde vă aflaţi, exact ceea ce vă interesează şi de ce vă este frică", a declarat Patriarhul Kirill la postul de televiziune Rossia 1.

„ANTIHRISTUL se va ridica din acest LOC! Românii să se PĂZEASCĂ”! Biserica nu vorbește despre asta!

El nu s-a oprit, însă, aici, întrucât a afirmat că informațiile împărtășite pe internet vor fi folosite în scopuri rele.

"Dacă nu astăzi, mâine vor apărea metode şi tehnologii care vor oferi nu doar acces la toate informaţiile, ci vor permite şi folosirea acestor informaţii în scopuri oneroase. Vă imaginaţi ce putere va fi concentrată în mâinile celor care dobândesc cunoştinţe despre ceea ce se întâmplă în lume? Un astfel de control dintr-un singur loc prefigurează venirea Antichristului", a spun înaltul prelat rus.

La final, însă, el a precizat că Biserica sa nu este împotriva "progresului tehnologic", ci împotriva "dezvoltării unui sistem care vizează controlul identităţii unei persoane".

Milioane de români care locuiesc la bloc au primit o veste cruntă! Măsura este fără precedent!... E jale în toate școlile din România! Ministrul Educației a făcut anunțul: „Părinții sunt vinovați pentru asta”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x