Antena Căutare

Lorena Balaci, declarații ULUITOARE despre moartea tatălui său!

E doliu în cer şi pe pământ! Una dintre cele mai mari legende ale fotbalului românesc este condusă astăzi pe ultimul drum. 

E doliu în cer şi pe pământ! Una dintre cele mai mari legende ale fotbalului românesc este condusă astăzi pe ultimul drum.

Într-un interviu răvășitor, fiica cea mare a „prințului Băniei” a vorbit despre un moment care i-a marcat total întreaga viață și care-l are în prim-plan pe fostul mare fotbalist al României, stins duminica trecută la doar 62 de ani.

În aplauzele a mii de oameni, Ilie Balaci a fost înmormântat. Momente emoționante pentru familie, în ultimele clipe petrecute lângă trupul ”Prințului din Bănie”

Lorena a povestit, cu lux de amănunte, ce a vorbit cu Ilie Balaci cu câteva ore înainte de moartea acestuia: „M-a sunat sora şi mi-a zis că tată nu-i bine, apoi am sunat un prieten şi am aflat că-l resuscitau. Mi-am dat seama că e rău. Aşa a vrut Dumnezeu, să-l ia de lângă noi. Cu o seară înainte am vorbit cu el. I-am spus că Adi (fiul ei n.r) va juca la Slobozia. De fapt, în acest moment Adi joacă. Era fericit când a auzit, bineînţeles”, a mărturisit fiica regretatului fotbalist.

Fata cea mare a „Minunii Blonde” a mai spus că tatăl său iubea teribil viața, dar că a avut mereu presimțirea că se va stinge mult prea devreme: „Îi era teamă de moarte, dar tot timplu a știut că se va stinge de tânăr. A fost ca o premoniție”, a mai spus Lorena.

Meditații gratuite elevi 2018. Calendar înscrieri și materii pentru elevii din gimanziu și liceu... ”Nu mă ascultă. Îmi umblă în răni, cu mâinile goale. Nu pe spate, vă rog, nu pe spate! Sângele începe să curgă.Țip!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x