Antena Căutare

În aplauzele a mii de oameni, Ilie Balaci a fost înmormântat. Momente emoționante pentru familie, în ultimele clipe petrecute lângă trupul ”Prințului din Bănie”

În aplauzele a mii de oameni, Ilie Balaci a fost înmormântat alături de tatăl său, în urmă cu doar câteva minute. Au fost momente încărcate de durere la Craiova, unde familia, prietenii şi suporterii şi-au luat rămas bun de la legenda fotbalului românesc.

În aplauzele a mii de oameni, Ilie Balaci a fost înmormântat alături de tatăl său, în urmă cu doar câteva minute. Au fost momente încărcate de durere la Craiova, unde familia, prietenii şi suporterii şi-au luat rămas bun de la legenda fotbalului românesc.

Ziua despărțirii de Ilie Balaci. Fostul internațional a fost condus pe ultimul drum de mii de oameni - cunoscuți, prieteni și foarte mulți suporteri care au ținut să fie alături de familia lui Ilie Balaci.

Au fost momente emoționante, în primele ore al dimineții, sicriul cu trupul fotbalistului a fost depus la centrul terenului, pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova. Mii de oameni au venit să își ia rămas bun de la ”Prințul din Bănie”.

Sorin Cârțu, Dănuț Lupu, Eugen Trică, Gheorghe Hagi, Gică Popescu, Gică Craioveanu, sunt doar câțiva dintre cei care au stat la căpătâiul lui Ilie Balaci.

Dezvăluire șocantă făcută de un mare campion! A anunțat că are LEUCEMIE, în direct, la TV: ”Am trăit cu boala 11 ani. Ac... Gest suprem făcut de Alex Mitriță în memoria lui Ilie Balaci! Ce și-a scris pe piele! Imaginea e virală!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x