Antena Căutare

Lovitură dură pentru români! Guvernul a anunțat amenzi de până la 5.000 de lei

Decizie de ultimă oră din partea Guvernului! Românii vor fi drasrtic sancționați dacă sună în mod nefondat la serviciul 112! Ce amenzi vor fi aplicate, conform noii legi?

Decizie de ultimă oră din partea Guvernului! Românii vor fi drasrtic sancționați dacă sună în mod nefondat la serviciul 112! Ce amenzi vor fi aplicate, conform noii legi?

La scurt timp de când s-a aflat de cumplitele crime comise de Gheorghe Dincă, tot mai mulți români au început să sufere de sindromul Caracal. Cei de la 112 au primit numeroase apeluri false prin care sunt anunțați că au de-a face cu un nou caz de răpire și sechestrare. Chiar recent, în București, apelul unei tinere de 17 ani care cerea ajutor fiindcă este sechestrată a pus pe jar mai bine de 200 de salvatori! Amenda? Doar 500 de lei!

Pentru a evita cât mai mult astfel de situații, Guvernul a decis să crească amenzile pentru apelurile false la 112 la suma de până la 5.000 de lei

Lovitură dură pentru români! Guvernul a anunțat amenzi de până la 5.000 de lei

„Este nevoie şi de o înăsprire a sancţiunilor aplicate pentru cei care apelează în mod abuziv serviciul 112. Vom majora cuantumul amenzilor ce vor fi aplicate persoanelor care alertează în mod fals echipajele de intervenţie în situaţii de urgenţă. Maximul amenzii va fi crescut de 5 ori, de la 1.000 de lei la 5.000 de lei ”, a declarat Viorica Dăncilă, conform celor de la Antena 3.

Autoritățile trag un semnal de alarmă și avertizează că astfel de apeluri false pun pe drumuri echipe de salvatori și se pierde timp prețios, în care alte persoane, care poate chiar au nevoie de ajutor, au de suferit din cauza unor astfel de apeluri false.

Gata, e oficial! Cartelele telefonice prepay, cumpărate doar cu buletinul! Ce se va întâmpla cu cele vechi... Candidaturile la alegerile prezidenţiale vor putea fi depuse până în 22 septembrie...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x