Antena Căutare

Ambasadorul Rusiei la Bucuresti a vizitat-o pe tanara accidentata de diplomatul rus

Ambasadorul Rusiei la Bucuresti, Oleg Malghinov, a vizitat-o la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitala pe tanara care a fost lovita pe trecerea de pietoni de un dimplomat al ambasadei.

Potrivit unor surse oficiale, ambasadorul rus i-ar fi adus tinerei si un cadou, constand intr-un ursulet din plus si un buchet de flori.

Ambasadorul Rusiei la Bucuresti, Oleg Sergheevici Malghinov, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca diplomatul rus implicat in accidentul rutier care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute in Bucuresti a parasit miercuri Romania, mandatul sau fiind incheiat de misiunea diplomatica, si ca se doreste rezolvarea cazului, fara politizare exagerata.

"Ambasada, inca o data, isi exprima regretul profund in legatura cu consecintele grave ale accidentului care a avut loc duminica. Exprimam sincera compasiune fata de rudele si cei apropiati. (...) Ambasada se afla intr-un contact permanent cu autoritatile spitalului", a afirmat ambasadorul.

Sursa: Antena3

Dambovita: Un copac a cazut peste un politist de la Rutiera... Lucrarile la podul de la Agigea le dau batai de cap soferilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x