Mafia română vs. mafia italiană. Transport ilegal de arme din Italia, descoperit în urmă cu puțin timp. Un român este vinovat

Autoritățile au descoperit că un bărbat a transportat ilegal arme aduse din Italia, care urmau să ajungă la un armurier autorizat din municipiul Brăila.

Autoritățile au descoperit că un bărbat a transportat ilegal arme aduse din Italia, care urmau să ajungă la un armurier autorizat din municipiul Brăila.

Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști, bărbatul, în vârstă de 42 de ani, din Cluj, nu le-a putut prezenta niciun document din care să rezulte că societatea angajatoare este autorizată să efectueze operațiuni de transport cu arme și muniții.

Procedând la deschiderea coletelor și verificarea seriilor de pe arme și țevile aferente, polițiștii au găsit, pe lângă 45 de arme și 2 țevi rezervă, care figurau în documente, alte 6 arme de vânătoare, neînscrise în actele de import, acestea din urmă fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor, precizează Agerpres.

Ultimele știri