Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

Mama Alexandrei Măceșanu, mesaj de ultimă oră, la cinci luni de la dispariția fiicei ei! „Trebuie să ne închinăm!”

Teodora Măceșanu, mama Alexandrei Măceșanu, una dintre adolescentele despre care Gheorghe Dincă a declarat că le-a violat și le-a ucis, a transmis un mesaj video referitor la fiul monstrului din Caracal.

Mama Alexandrei Măceșanu.

„E normal să ni se ia copiii de pe stradă, să fie batjocoriți și trimiși în altă parte sau măcelăriți cum a considerat Dincă de cuviință să spună... Dar este ceva normal să agresezi niște reporter, niște oameni pe stradă, și să nu te îăntrebe nimeni de nimic, să îțid ea drumul, să fii liber? Să mergi în voia ta? Sau chiar să pleci dințară? Cum am înțeles că fiica lui Dincă a plecat din țară

E normal să îl anchetezi, să îl duci la poliție și după aceea să îi dai drumul, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat? Noi, nilșe oameni dimpli, dacă am comite asemena infracțiuni… Îmi pare rău să spun asta, dar cred că pe noi ne-ar închide. În schimb, interlopii, criminalii, violatorii, tot felul de fenomene sunt libere să circule pe străzile României. Așa că noi ca trebuie să ne ferim din calea lor, să nu le cădem pradă. Când plecăm de acasă trebuie să ne închinăm: Doamne ajută să nu ne întâlnim cu interliopii pe stradă că poate ne dau în cap și ne lasă lați sau poate ne trafichează peste oceane!”, a spus mama Alexandrei Măceșanu.

Femeia a adăugat că „tot sacrificiul” fiicei ei, Alexandra Măceșanu, care a sunat la 112 din casa lui Gheorghe Dincă, a fost în van.

„E ceva strigător la cer că nu se întâmplă nimic, cu tot sacrificiul Alexandrei, cu tot ce a încercat bietul copil să spună, nu se întâmplă nimic. Nu ia nimeni nicio măsură. Îmi pare rău să spun asta, dar timpul trece, lumea uită, interlopii fac aceleași treburi, cum s-a întâmplat și ieri, își văd de treaba lor, pleacă în străinătate, își continuă activitățile și asta e România noastră în care trăim”, a mai spus Teodora Măceșanu.

În cursul zilei de marţi, mai mulţi jurnalişti au reclamat la Poliţie că au fost bătuţi de fiul lui Gheorghe Dincă, la sediul CNA.

Fiul lui Gheorghe Dincă a fost audiat în noaptea de marți spre miercuri iar apoi a fost lăsat să plece, fără ca polițiștii să emită o măsură restrictivă împotriva sa.

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, a precizat miercuri că poliţiştii vor propune ca Daniel Dincă, fiul lui Gheorghe Dincă, să fie cercetat sub control judiciar, în urma incidentului, potrivit Agerpres.

Recomandari